• n.v.t.

Wobblers als originele eye catchers

Als ondernemer ben je je er waarschijnlijk van bewust dat het vinden van een originele reclameuiting ontzettend moeilijk is. De schappen, displays en je balie staan vaak al vol met aandachtstrekkers en voor die ene speciale actie ben je op zoek naar iets dat echt opvalt. In zo'n geval kunnen wobblers een uitkomst bieden.

Door het inventieve design van deze grappige bordjes zullen ze extra opvallen en je klanten zullen de neiging moeten onderdrukken om er niet even met een vinger tegenaan te tikken om de wobblers te laten wiebelen. En daar ligt nou het het perfecte moment om je boodschap over te brengen en je product op een laagdrempelige manier te promoten.

Kies wobblers die passen binnen je huisstijl
Of het nu gaat om beurspresentaties of om dat ene open huis in de display van je makelaardij onder de aandacht te brengen, met een wobbler trek je altijd die aandacht die je zoekt voor je product. Je ziet dan ook steeds vaker dat leveranciers dit reclamemiddel inzetten om jou hun

producten te laten promoten. Maar wist je dat je bij een online drukker zoals 123drukken.nl eenvoudig zelf deze wiebelaars kunt bestellen die helemaal in lijn zijn met je eigen huisstijl? Je kunt je eigen ontwerp en tekst aanleveren, waarna de wobblers naar jouw wens worden uitgevoerd en geproduceerd. De wobblers zijn verkrijgbaar in verschillende aantrekkelijke vormen en designs, zodat je altijd precies die vorm kunt vinden die het best aansluit bij het doel dat je voor ogen hebt. 

Iedere actie vraagt om zijn eigen vormgeving
Door te spelen met de vorm van de wobblers, kun je met het uiterlijk alle kanten op. Met Pasen zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een eivormige wobbler om je paasacties te promoten en voor Valentijnsdag is een hartvorm uiteraard het meest voor de hand liggend. Omdat deze high impact uitingen al in relatief kleine oplages kunnen worden vervaardigd, kun je snel inspelen op de actualiteit zonder dat je voor iedere actie op hoge kosten wordt gejaagd. Mocht je hele specifieke wensen hebben die niet kunnen worden vertaald in een standaardvorm, dan is het zelfs mogelijk om wobblers te bestellen die helemaal uniek voor jouw bedrijf en doel worden ontwikkeld. Op de site van 123drukken.nl vind je alle mogelijkheden die er zijn. De wobblers worden gelamineerd aan je geleverd. Dat betekent dat ze duurzaam zijn en dus gemakkelijk zijn her te gebruiken voor bijvoorbeeld je kerstactie van volgend jaar.

Wobblers zijn klein en nemen niet veel ruimte in en zijn ideaal om de aandacht van bezoekers te richten op de plek die je wilt.