• Werkbedrijf regio Amersfoort

'Voorbeeld-directeur' in het zonnetje gezet

LEUSDEN Wethouder Patrick Kiel van de gemeente Leusden heeft donderdagochtend directeur Bert Boeijink van Bloemendal Bouw in het zonnetje gezet in het kader van de Dag van de 1000 voorbeelden.

Projectgroep 'Op naar de 100.000 banen' hield donderdag voor de derde keer de Dag van de 1000 Voorbeelden. Project 'Op naar de 100.000 banen' is een initiatief van werkgeversverenigingen VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland en heeft als doel werkgevers te informeren en inspireren om mede invulling te geven aan de Banenafspraak. Tijdens deze dag houden deze verenigingen en werkgeversservicepunten door het hele land diverse activiteiten om inclusieve werkgevers in het zonnetje te zetten en andere werkgevers te inspireren.

Alle wethouders Werk en Inkomen, aangesloten bij het Werkbedrijf regio Amersfoort hebben deze dag een werkgever die het goede voorbeeld geeft, in het zonnetje gezet. Bloemendal Bouw is vanuit Leusden in het zonnetje gezet. Bert Boeijink geeft binnen zijn bedrijf mensen vanuit de Doelgroep Banenafspraak een kans. Daarnaast biedt hij werkervaringsplekken aan statushouders.