• Margriet en haar team hebben een begeleidende en motiverende rol.

    Hart for her

Vijf jaar hart for her Leusden

Advertorial

LEUSDEN Hart for her Leusden vierde afgelopen zaterdag haar 5-jarig bestaan. In maart 2014 opende de sportschool haar deuren op de Hamersveldseweg 58a. Het succesvolle concept van hart voor her Leusden bestaat uit een 30 minuten interval- en spiertraining. Margriet en haar team hebben een begeleidende en motiverende rol. ,,Er staat altijd iemand in het midden van het circuit om iedereen de aanpak te geven die nodig is. Dat is natuurlijk heel individueel. Hart for her is geen sportschool van het traditionele soort. Geen spiegels, geen imposante fitnessapparatuur, maar kleine handzame toestellen die een circuittraining vormen. Wij zijn er echt voor onze leden en proberen het sporten leuk en gezellig te maken."

Margriet vertelt: ,,Je spieren worden sterker en soepeler dankzij onze intervaltraining. Het is een gezond half uurtje speciaal voor vrouwen. In het circuit kan je op elke gewenste tijd op een willekeurig apparaat instappen. Het tempo bepaalt de sporter zelf. Dankzij de hydraulische werking van de apparaten past de weerstand zich aan de kracht van de sportster aan. Het zijn veilige apparaten die blessures voorkomen en zorgen voor een effectieve en efficiënte training. De doelstellingen zijn verschillend. Sterker worden, meer in balans komen en de coördinatie verbeteren. Je traint spiergroepen die je in het dagelijks leven hard nodig hebt en je zet de energiecentrales aan. Voor de rest van de dag heb je daardoor energie genoeg."

Voor wie kennis wil maken met hart for her is er altijd een proefles mogelijk. ,,Uitgangspunt is dat vrouwen het leuk moeten gaan vinden om te sporten. Je wordt fit en sterker en kan dus langer doorgaan met wandelen, fietsen of welke andere vorm van beweging dan ook." Naast het bewegen is ook goede en verantwoorde voeding belangrijk. Hart for her Leusden heeft al vele dames blijvend geholpen naar een gezonder gewicht. ,,We maken gebruik van verschillende afslankprogramma's, zodat we echt kunnen kijken welk programma het best bij iemand past, om het beste resultaat te kunnen behalen. We zijn er voor sporters, maar ook voor iedereen die wil werken aan gewichtsbeheersing.

Voor vragen of een vrijblijvende afspraak is er een open middag op vrijdag 22 maart van 14.00 tot 16.00 uur. Meer informatie staat op www.hfhleusden.nl. Bellen voor een afspraak kan ook via 06-41813863.