• Maarten, Evert-Jan en Jopie van Ravenhorst.

    Van Ravenhorst Wonen & Slapen

Vernieuwde Van Ravenhorst geopend

Advertorial

STOUTENBURG Het openingsfestival is inmiddels voorbij en de vernieuwde winkel Van Ravenhorst Slapen en Wonen is officieel geopend.

Hanna de Groot

,,Het was ons doel om met de nieuwe winkelinrichting een plek te creëren die iedereen een goed gevoel geeft. We zijn dan ook trots dat we tijdens de opening zoveel positieve reacties hebben mogen ontvangen", aldus Maarten van Ravenhorst.

Met het openingsfestival, van 24 mei tot en met 2 juni, heeft Van Ravenhorst Slapen en Wonen een intensieve periode feestelijk afgesloten met haar klanten.

TIENDAAGSE ,,Het is een mooi stuk waardering dat zoveel mensen ons bezocht hebben tijdens de 10-daagse'', aldus Maarten. Tijdens het openingsfestival bood Van Ravenhorst naast een hapje en een drankje ook mooi voordeel op iedere aankoop. Verder waren er prijzen te winnen zoals een ontspannen weekend weg en een wijnproeverij van Passie voor Proeven uit Achterveld.

WOONINSPIRATIE Met de vernieuwde winkel biedt Van Ravenhorst Slapen en Wonen nu nog meer inspiratie op het gebied van woninginrichting, slapen en relaxfauteuils. De eigentijdse inrichting van de showroom biedt de klant een duidelijk beeld van alle beschikbare mogelijkheden. ,,Daarnaast zorgt onze prachtige, verzorgde styling ervoor dat de klant een goede voorstelling kan maken van het eindresultaat bij hen thuis.'' Met de vernieuwde winkel zorgt Van Ravenhorst ervoor dat het echt de moeite is om naar Stoutenburg te rijden.

NIEUWSTE TRENDS Van Ravenhorst Slapen en Wonen biedt een uitgebreide collectie. Op de begane grond vindt de klant naast de collectie tapijt, PVC vloeren, gordijnen en Luxaflex raamdecoraties, de complete textielcollectie van Vandyck. De collectie van Vandyck bestaat uit de nieuwste trends op het gebied van dekbedovertrekken, handdoeken en badjassen. Op de eerste etage vindt de klant een ruime showroom met bedden en linnenkasten van topmerken als Auping, Tempur, Swissflex, Jesse en Nox.

EEN GOED GEVOEL ,,We bieden onze klanten een complete collectie waarin alle soorten slaapsystemen vertegenwoordigd zijn, op basis van persoonlijke wensen en voorkeuren gaan we op zoek naar het bed dat het beste past bij wie je bent. Zo zorgen we ervoor dat je fit en uitgerust wakker wordt. Uiteindelijk gaat het erom dat je als klant een goed gevoel overhoudt aan je aankoop, dat is waar we iedere dag ons best voor doen. We zijn dan ook enthousiast om de komende jaren aan de slag te gaan in onze prachtig gerenoveerde zaak.''

Van Ravenhorst is maandag geopend van 13.30 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

a [ Van Ravenhorst Slapen & Wonen, Hessenweg 72, 3835 PL Stoutenburg        www.van-ravenhorst.nl, 033-4940844