• Leusden, Nederland,
    winkelopening Trekpleister Leusden, Maximaplein 86
    foto Bram Petraeus

    Bram Petraeus

Trekpleister Leusden viert opening met donatie aan Stichting Jarige Job

LEUSDEN Trekpleister Leusden heeft dinsdag haar deuren geopend aan het Maximaplein 86 in Leusden. Bovendien bestaat Trekpleister dit jaar 35 jaar. Om dit te vieren, doneert de winkel in Leusden 15 verjaardagsboxen aan Stichting Jarige Job. Deze stichting trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke verjaardag.

De verjaardagsboxen bevatten alle praktische zaken om een feestje te maken van een verjaardag, zoals een cadeau, versiering en zelfs een traktatie voor op school. Anne Mieke Driessen, een vrijwilliger van Stichting Jarige Job, nam de donatie vandaag in ontvangst.,,In Nederland kunnen ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet vieren omdat er thuis te weinig geld is. Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag door middel van een verjaardagsbox. Namens de stichting wil ik Trekpleister hartelijk bedanken voor deze donatie!"

De nieuwe Trekpleister winkel heeft haar intrek genomen aan het Maximaplein 86, in de voormalige Dirx drogisterij. In de nieuwe winkel werken 6 medewerkers. Het komende jaar worden meer Dirx drogisterijen omgebouwd tot Trekpleister-winkel. Iedere opening wordt gevierd met een donatie aan Stichting Jarige Job.