• PR
  • PR

Restaurant Zuiver opent vestiging in Oud-Leusden

LEUSDEN Volgende maand is Oud-Leusden een restaurant rijker: Restaurant Zuiver opent op vrijdag 20 december haar deuren. Het is de tweede vestiging van het Utrechtse restaurant.

Manager Jerrie Verleg is al vanaf dag één bij Restaurant Zuiver betrokken. ,,De eerste vestiging van Restaurant Zuiver is tien jaar geleden geopend aan de westkant van Utrecht. Toen we de mogelijkheid zagen om een tweede vestiging te openen, hebben we die kans met beide handen aangegrepen." Het pand is gelegen ten zuiden van Amersfoort, in de bosrijke omgeving van Oud Leusden, nabij de A28. In september is gestart met een uitgebreide verbouwing, waarbij zowel het exterieur als het interieur een volledig nieuwe, eigentijdse uitstraling krijgen.

Ook wordt het bestaande pand vergroot. Op vrijdag 20 december gaat Restaurant Zuiver open. ,,De eerste gasten worden die dag welkom geheten, reserveren is nu mogelijk. We nodigen iedereen uit om kennis te komen maken met waar Restaurant Zuiver voor staat: pure, wereldse gerechten met Mediterrane en oosterse invloeden, die veelal bereid worden met verse streekproducten", aldus bedrijfsleider Verleg.

Reserveren en meer informatie via www.zuivergastvrij.nl/amersfoort.