• Rabobank Amersfoort Eemland

Rabobank Amersfoort Eemland verhuist naar Huis van Leusden

LEUSDEN Rabobank Amersfoort Eemland heeft recent een contract gesloten met gemeente Leusden om per 1 mei in te trekken in het Huis van Leusden.

Dick van Rhee, directeur Particulieren: ,,Onze klanten maken voor het regelen van hun bankzaken steeds meer gebruik van telefoon, internet, e-mail en steeds meer adviesgesprekken vinden via videobellen plaats. Hierdoor neemt het aantal klantbezoeken op de kantoren sterk af. Een aantal ontwikkelingen heeft ertoe geleid dat we keuzes hebben gemaakt in onze dienstverlening."

VERHUIZING De medewerkers verhuizen op 1 mei naar het Huis van Leusden, waar ze op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur klanten kunnen helpen met hun dagelijkse bankzaken. Tot en met 1 mei blijft het kantoor van Rabobank aan de Hamersveldseweg in Leusden open en zijn de automaten tot die datum beschikbaar.

AUTOMATEN In het Huis van Leusden is het door strenge veiligheidseisen, de aanrijroute in relatie tot de bewoonde omgeving, niet mogelijk om automaten te plaatsen. Dick van Rhee vult aan: ,,Als het gaat om geldautomaten bereiden wij ons ook voor op de toekomst. Hierin worden de geldautomaten slimmer gespreid over het land. Dit is een samenwerking tussen de drie grootbanken. Dit betekent dat de geldautomaten en de stortingsautomaten van de drie banken een ander uiterlijk krijgen en ook een bank neutrale naam dragen. Meer informatie hierover volgt later dit jaar."