• Arjan Klaver

Opening Bloemendal en Lam

Advertorial

LEUSDEN Veel autoconsumenten vonden het een groot gemis toen Occasion Centrum Bloemendal haar garagedeur in het slot zette. Het is kennelijk lastig om de kwaliteit, service en de gezelligheid van een familiebedrijf bij andere garages terug te vinden. Op maandag 2 mei gingen de vernieuwde deuren weer open. Garage Bloemendal & Lam is de nieuwe bedrijfsnaam.

De werkplaats, die 44 jaar toebehoorde aan Occasion Centrum Bloemendal heeft in de afgelopen maanden een behoorlijke APK ondergaan. Het ziet er allemaal weer fris uit. De ruimte is gereed om de eerste reparaties en onderhoudswerkzaamheden te verrichten aan auto's en bedrijfswagens tot 3.500 kilo. De laatste hand wordt gelegd aan het magazijn terwijl hier en daar wat nieuwe apparatuur is geplaatst.

KOPPEN BIJ ELKAAR „Toen we wisten dat mijn vader en moeder de garage wilden sluiten, hebben Dick Lam en ik de koppen bij elkaar gestoken", aldus Sabrina Bloemendal. Inderdaad, zij is de dochter van Rob en Hennie Bloemendal. Zij verstaat het autovak als geen ander dankzij haar ervaringen bij een groot garagebedrijf in Amersfoort. „Ik ben daar tijden geleden aangenomen door Dick waarmee ik nu dit garagebedrijf heb opgezet. Mijn ouders blijven aan de voorzijde van het pand actief met Occasion Centrum Bloemendal. De opknapbeurt van de garage werkt aanstekelijk." Zij vervolgt: ,,Mijn ouders hebben de afgelopen weken de showroom in een net verfje gezet en wij zorgen dat hun voorraad auto's spik en span is. Bovendien heeft elke auto onder de ruitenwisser een verkoopkaartje waarop de huidige status in een oogopslag is af te lezen. Alle auto's zijn door ons nagekeken en daar waar nodig voorzien van een nieuwe distributieriem."

TEVREDEN GEVOEL Sabrina is bij Bloemendal & Lam verantwoordelijk voor onder meer de administratie en de planning. Dick Lam is het aanspreekpunt voor de dagelijkse werkzaamheden in de garage. Werkzaamheden die dankzij zijn ervaring als manager aftersales in combinatie met technisch inzicht in vertrouwde handen is.

„We zijn een universeel garagebedrijf. Alle voorkomende reparaties kunnen worden verricht, met BOVAG-garantie. Daarnaast is het altijd plezierig dat de klant weer met een tevreden gevoel zijn weg vervolgt in zijn gerepareerde en nagekeken auto. Dat geldt voor de particulier maar zeker voor de zakelijke rijder. We hebben daarnaast een haal- en brengservice en een vervangende auto of een fiets zodat hij of zij haar reguliere werk niet hoeft te onderbreken. Tenslotte zijn we ingericht als bandenhotel voor de opslag van de winter- en zomerbanden. Kortom, met het onderhoudsteam gaan we de uitdaging aan om het rijcomfort waar nodig nog meer te verhogen. We staan voor gemak, service en betrouwbaarheid."

a [Garage Bloemendal & LamZwarteweg 28, LeusdenTel. 033-4941587www.bloemendalenlam.nlInfo@bloemendalenlam.nl