• Nils Zelle en Annemiek Kruse

    ZPoint

Nieuwe voorzitter ZPoint Leusden

12-09-2019, 16:46 | Lezersnieuws | Appel

Annemiek Kruse wordt per 1 januari 2020 de nieuwe voorzitter van ZPoint, de ondernemersvereniging voor ZZP'ers in Leusden. Zij volgt Nils Zelle op, die vanaf de oprichting in 2015 deze functie vervulde.

Annemiek Kruse: "Ik kom uit een ondernemersgezin en ondernemen zit in mijn bloed. Als eenpitter voel ik me soms alleen en ik hou van 'samen'. Samen sparren, samen groeien, samen leren, samen lol maken, samen-werken, samen-delen. Daarom ben ik destijds ook lid geworden van ZPoint. En dan straks in de rol van voorzitter. Ik heb er echt zin in om de club nog bruisender en levendiger te maken!"

Nils Zelle: "Ik wilde heel graag een vrouwelijke opvolger. Veel van onze leden zijn vrouw, dus een logische gedachte. Het geeft een andere dynamiek. Ik ben heel erg blij dat Annemiek 'ja' heeft gezegd. Ik ben ervan overtuigd dat ze ZPoint verder kan brengen. Dat is goed voor de club - en dus ook voor alle leden! 

ZPoint Leusden is de ondernemersvereniging voor ZZP’ers in Leusden. ZPoint biedt met activiteiten en bijeenkomsten de gelegenheid om kennis te delen en een relatienetwerk op te bouwen met andere ZZP-collega’s. ZPoint staat voor ongedwongen netwerken in een lokale setting. www.zpointleusden.nl