Nieuwe afslankmethode Leusdense voedingsdeskundige

LEUSDEN Annemiek Kruse (51) heeft een nieuwe afslankmethode bedacht. Een jaar na de start van haar bedrijf 'Anders Afslanken' kan de Leusdense voedingsdeskundige haar klanten nu een completer concept aanbieden.

Zij heeft voor Leusden het alleenrecht voor de verkoop van de maaltijd vervangende producten van Straight Away gekregen. Daarmee is Kruse in haar woonplaats de eerste ondernemer die met een dergelijke afslankprogramma op de markt verschijnt. Bijna tegelijk met de introductie van haar nieuwe concept heeft de moeder van twee dochters voor een nieuwe locatie gekozen om haar werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Sinds een week of twee beschikt zij over een ruimte in het bedrijvengebouw aan 't Koendert 8 in Leusden.

Na jarenlang voor andere bedrijven te hebben gewerkt en veel ervaring met voeding en afslanken te hebben opgedaan, was voor de ervaren coach in 2014 de tijd rijp om voor zichzelf te beginnen. Kruse ontwikkelde een methode die lichaam en geest koppelt, de Body & Mind methode. De nieuwe start van haar bedrijf grijpt de ondernemer aan om meer klanten aan te trekken. ,,Voor deze maand (oktober) heb ik een welkomstactie georganiseerd. Nieuwe cliënten krijgen gratis een persoonlijke analyse en intake voor een van mijn programma's."

Voor meer informatie kunnen belangstellenden de website www.andersafslanken.nl raadplegen.