• Modiform / Thomsen

Modiform samen metThomsen de toekomst tegemoet

LEUSDEN Het Franse bedrijf Thomsen sluit zich per 26 april aan bij het Leusdense Modiform. Beide bedrijven ontwikkelen en produceren kweek-, transport- en verpakkingssystemen voor de tuinbouw en ver daarbuiten.

Thomsen en Modiform onderhouden sinds jaar en dag nauwe betrekkingen. ,,De activiteiten en het assortiment sluiten zeer goed op elkaar aan. De aansluiting van Thomsen leidt tot meer mogelijkheden voor de ontwikkeling van maatwerk en nieuwe concepten'', zegt J.W. Ravensbergen (Managing Director Modiform). ,,Wij zijn zeer verheugd dat Thomsen zich bij ons voegt en we verwelkomen onze partner van harte. Een betere match bestaat niet."

Beide bedrijven zijn ervan overtuigd dat het samengaan voor meer mogelijkheden voor hun klanten zorgt. Een efficiëntere manier van inkoop en bedrijfsvoering leidt tot een verdere verbetering van het serviceniveau. Modiform en Thomsen blijven in 2018 onafhankelijk opereren waar het de productie en levering aan klanten betreft. Gedurende dit jaar wordt de integratie van de activiteiten uitgewerkt en voorbereid. De productielocatie van Thomsen in het Franse Wormhout blijft behouden. Modiform zal in de nabije toekomst verder investeren in deze locatie om aan de toenemende vraag van de markt te voldoen. De overige activiteiten worden in de loop van het jaar geïntegreerd.

De samenvoeging is bij de medewerkers van Thomsen goed ontvangen. J.W. Ravensbergen: ,,Alle arbeidsplaatsen blijven behouden en de komende maanden starten we uitwisselingsprogramma's op om met elkaar kennis te maken. Voor onze klanten zal de integratie geruisloos verlopen."