• Jumbo Supermarkten

Jumbo Van Wincoop twee weken dicht voor verbouwing

LEUSDEN De Jumbo supermarkt aan de Biezenkamp 5 van het ondernemersechtpaar Van Wincoop in Leusden krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Voor de verbouwing gaat de winkel eind deze maand twee weken dicht.

De winkel sluit op dinsdag 18 september om 18.00 uur tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 3 oktober kunnen inwoners van Leusden en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel. Jumbo Van Wincoop laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt haar klanten om 9.00 uur tijdens een feestelijke opening. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen tot en met zondag 7 oktober een ambachtelijke appeltaart.

Ondernemer Jan van Wincoop vertelt: ,,De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De winkel zal na de opening elke dag vanaf 7.00 uur geopend zijn." Het echtpaar hoopt met deze winkel ook weer één van de beste winkels van Jumbo neer te zetten, zoals zij hebben laten zien met hun andere winkel in Bunschoten-Spakenburg.

MEER VERS In de nieuwe winkel is nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo is er verse sushi verkrijgbaar en bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza's om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Verder beschikt de winkel straks over een eigen slijterij.

STAPJE VERDER Frits van Eerd, CEO van Jumbo, kijkt samen met alle Jumbo collega's uit naar de heropening van de winkel: ,,We zijn er trots op dat we dankzij de verbouwing onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers."

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo van William Wahle in Leusden.