• Al 27 jaar werkt HLG voor een divers klantenbestand.

    HLG Accountants

HLG: betrokken sparringpartner

Advertorial

LEUSDEN ,,Ons werk gaat niet over cijfers. Het draait om mensen." Gerard de Gooijer, één van de partners bij HLG accountants en adviseurs, is er duidelijk over. ,,Als ik bij een ondernemer zit voor een adviesgesprek en ik hoor dat zijn zoon op die dag de uitslag krijgt van zijn examen, begrijp ik heel goed dat de wereld op dat moment even niet draait om bedrijfsadvies."

Van aannemer tot medisch specialist, van MKB-bedrijf tot multinational: al 27 jaar werkt HLG voor een divers klantenbestand. Nationaal en internationaal.

Gerard de Gooijer: ,,Daarbij zien we dat ondernemingen steeds meer met complexe vraagstukken te maken krijgen. En dat vraagt om overzicht en regie. Wij bieden dat overzicht. Maar in de eerste plaats hebben we persoonlijke aandacht en oprechte belangstelling voor de klant. En dat merken klanten al bij de eerste stap die ze binnen zetten bij ons kantoor in Leusden."

OPENHEID EN TRANSPARANTIE Wat meteen opvalt in het kantoor is het licht en de ruimte: je ervaart letterlijk openheid en transparantie. Geen dichte deuren of gescheiden verdiepingen; collega's lopen makkelijk bij elkaar binnen. En dat sluit aan bij de werkwijze van HLG: betrokken en dichtbij de klant, transparant en eerlijk.

Accountants actief in Leusden en vér daarbuitenHLG is een middelgrote dienstverlener op het gebied van accountancy, belastingadvies en administratieverzorging voor het MKB. Partner Carlos Apapoe: ,,Ondernemingen gaan door verschillende fases. Het is goed om je ervan bewust te zijn in welke fase je onderneming zich bevindt. Ben je op schema voor het realiseren van je toekomstplannen, welke ijkmomenten heb je en hoe stuur je bij? Waar wil je naar toe? En als je je onderneming wilt overdragen, hoe bepaal je dan de waarde van je bedrijf en hoe krijg je de gewenste prijs? Daarnaast zijn er privésituaties die invloed hebben op je bedrijf. Echtscheiding bijvoorbeeld. In al deze situaties is het fijn om een sparringpartner te hebben met verstand van zaken. Een partner die niet alleen adviseert op het gebied van bijvoorbeeld bedrijfswaardering en begeleiden bij aankoop en verkoop van bedrijven, maar ook in actie komt."

FINANCIËLE PLANNING Voor advies over hun privévermogen kunnen ondernemers terecht bij Renate van Schie van de afdeling Private Clients. Van Schie: ,,We denken mee over alles wat met vermogen te maken heeft. Over toekomstdromen bijvoorbeeld: een andere woning, een wereldreis … of misschien allebei. Hoe zit het met je pensioen, is dit straks toereikend of is er een tekort? Hoeveel vermogen zit er in je eigen huis, hoe zorg je dat de kinderen later een goede start kunnen maken? En hoe houd je daarbij rekening met inflatie en belastingwetgeving? Al dit soort zaken maken we inzichtelijk, steeds in afstemming met de klant. Zo'n financiële planning geeft grip op de toekomst!"

Benieuwd naar HLG accountants en adviseurs? Kijk op de website of bel naar tel. 0031(0)33-4347200.

Meer op www.hlg.nl.