• De vestiging van Heinde & Ver in Leusden is de vierde die haar deuren opent.

    Heinde & Ver Leusden

Heinde & Ver opent haar deuren

Advertorial

Leusden heeft er een nieuw restaurant bij. Aan de Doornseweg 18 opent Heinde & Ver donderdag haar deuren. Voor een scherpe en vaste prijs kunnen gasten hier genieten uit talloze wereldse gerechtjes en dranken.

Heinde & Ver is een nieuwe formule van de franchise-organistatie van La Cubanita en Proeflokaal Bregje. De vestiging van Heinde & Ver in Leusden is de vierde die haar deuren opent, nadat Woerden, Den Bosch en Noordwijkerhout dit al eerder succesvol deden.

OOK VEGETARISCH Het restaurant heeft een uitgebreide keuze aan gerechten die van 'heinde en ver' komen, oftewel vanuit heel de wereld. In totaal zijn het 55 gerechten, waaronder ook een ruime keuze aan vegetarische gerechten. Bijvoorbeeld het paprikasoepje, de risottokroketjes en een waldorfsalade.

,,Of de geitenkaas uit de oven met dronken vijgen, dat gerechtje is één van mijn favorieten", aldus eigenaresse Lisanne Borns.

,,Naast de vegetarische gerechten zijn er uiteraard ook genoeg vis- en vleesgerechtjes. Zo vind ik de steak tartaar met een eitje erg lekker, of de pekingeend op een pannenkoekje. En de buikspek met taugé doet het bij onze gasten in de andere vestigingen erg goed!"

VASTE PRIJS ,,Gasten mogen de hele avond grenzeloos genieten van al deze gerechten, bijgerechtjes én verschillende dranken voor een vaste prijs. Van maandag tot en met donderdag kan dit voor maar 32,50 euro per persoon. In de weekenddagen is dit vijf euro duurder.''

GASTRVIJ Borns wil zich naast de scherpe prijsstelling vooral onderscheiden door gastvrije bediening. De gasten moet zich vanaf het moment dat ze binnen komen welkom en gewaardeerd voelen. Borns licht toe: ,,Goede bediening is gewoon heel erg belangrijk. Van de ontvangst tot aan het afscheid, alles moet kloppen. Daarom zijn we vanaf het begin keihard op zoek gegaan naar de juiste mensen voor ons restaurant. We zijn er nog niet, maar we zijn wel al een heel eind!"

Daarnaast is de sfeer die het restaurant uitstraalt heel belangrijk, aldus de eigenaresse.

,,We hebben de afgelopen drie maanden moeten verbouwen en klussen om te komen tot dit resultaat. De warme en gestylde inrichting, die helemaal van deze tijd is, moet de gasten een relaxt gevoel geven, zodat ze de hele avond blijven zitten."

UITZICHT ,,En het prachtige terras niet te vergeten!", zegt Borns. ,,Met vrij uitzicht op het groen van de Utrechtse heuvelrug, is dit volgens mij wel één van de mooiste plekjes van Leusden om gezellig een hapje te gaan eten."

a Heinde & Ver Leusden is dagelijks geopend vanaf 17.00 uur. Voor meer informatie: telefoon 033-2583596 en website www.heindever.nl