• Hart for her

Hart for her geschikt voor iedereen

Advertorial

LEUSDEN Het sportcircuit van hart for her is geschikt voor iedereen. ,,Ons jongste lid is nog geen twintig, ons oudste lid tachtig plus, we zijn er voor alle leeftijden", vertelt Margriet Diepeveen, eigenaar van de sportschool aan de Hamersveldseweg.

,,Iedere sporter heeft haar eigen doel. Er zijn hardlopers die de spierkracht in hun armen en torso op willen bouwen, voetballers die hun conditie willen verbeteren, senioren die hun kracht op peil willen houden en vrouwen die gewoon lekker aan hun lijf of gewicht willen werken. Met de sportformule van hart for her kan het allemaal."

CENTRAAL Margriet: ,,De sporter staat voorop bij hart for her, of zij nu werkt aan haar conditie, spierkracht, gezondheid of gewicht, de coaches van de vrouwensportschool stellen elke sporter en haar doel centraal. Bij ons word je niet aan je lot overgelaten. We kennen ieders doel en tijdens het sporten is er altijd een van ons aanwezig om je aan te moedigen én om ervoor te zorgen dat je de apparaten goed gebruikt."

30 MINUTEN Een halfuur, zoveel tijd kost het om het sportcircuit af te werken. Margriet: ,,In die dertig minuten komen alle spiergroepen aan bod. Hart for her werkt volgens het intervaltrainingsconcept. Je wisselt hydraulische apparaten af met een tussenstation, op een apparaat gaat je hartslag omhoog, op een tussenstation daalt hij weer. Met een intervaltraining verbrand je meer vet, krijg je een betere conditie en ontwikkel je meer spieren dan wanneer je steeds op hetzelfde niveau sport."

NIVEAUVERSCHIL Het maakt niet uit of iemand een beginner is of juist getraind en hoeveel sportieve ervaring hij of zij heeft. Iedereen gebruikt dezelfde apparaten. Margriet legt uit hoe dat kan: ,,Door de hydraulische apparatuur sport iedereen op haar eigen niveau, dus geen gedoe met het verwisselen van gewichten, je gaat zitten en begint. Hoe harder je werkt, hoe groter de weerstand die je opwekt en hoe zwaarder het wordt. De apparatuur is daardoor geschikt voor iedereen en past bovendien ook prima in een persoonlijk revalidatietraject.'

MAATJE MINDEREN Wie een maatje wil minderen of wie vanwege de gezondheid moet afvallen, is ook bij hart for her op het juiste adres. ,,We zijn een kei in afslanken", zegt Margriet. ,,Hart for her heeft voor ieder doel een programma, voor iedereen. We helpen de mensen om dat afslankprogramma te kiezen wat bij hun leven en hun doel past én samen zorgen we ervoor dat ze hun streefgewicht en gezonde leefstijl vasthouden."

POWERSLIM Het meest intensieve programma is PowerSlim, waarbij je volgens Margriet ongeveer zes tot negen kilo per maand afvalt. Bij Back in Shape ligt de nadruk op sporten en voedingsadvies, bij de BenFit methode werk je met vaste weekmenu's en de Better Belly pakt alleen je buikje aan. Bij alle afvalprogramma's word je een-op-een gecoacht."

Meer informatie over hart for her: 06-418 13 863 of maak een afspraak via de website www.hfhleusden.nl.