• Arnoud J Spaaij

Gezonde en prachtige huid

Advertorial

LEUSDEN Twee specialisten slaan de handen ineen. Huidspecialiste Marjan van Kampen en visagiste Esther Jansen kunnen samen iedereen begeleiden om met een gezond en prachtig uiterlijk te verschijnen op een feestje, een presentatie of gewoon in het dagelijks leven.

Arnoud J Spaaij

Op zaterdag 3 november wordt het 10-jarig bestaan gevierd van SkinCure, de huidverbeteringspraktijk waarin Van Kampen huidverzorging in vrijwel alle facetten biedt. Een prima moment om de samenwerking tussen SkinCure en EJ Make-up Artist te lanceren. ,,We versterken elkaar," zo legt Jansen van EJ Make-up Artist, de stap in de mogelijkheden voor hun klanten, nader uit. ,,Veel mensen doen niets aan hun huid," vult Van Kampen aan, "mijn werk is juist die huid zo te verzorgen dat je er beter uit gaat zien. Dat gebeurt met een peeling, een diepe bindweefselmassage en bijvoorbeeld door een intensieve langdurige behandeling. Veel mensen komen al jaren bij me." Zo'n goed verzorgde huid ziet er gezond uit. Voor sommige mensen is dat niet vanzelfsprekend. Jongeren hebben vaak last van acné, volwassen willen graag stralen zonder al te veel make-up. "En juist dat sluit helemaal aan bij wat Esther doet", zegt Van Kampen. Het ligt tamelijk genuanceerd zo blijkt. Jansen: ,,Je hoeft niet helemaal los te gaan. Een mooie huid is een gezonde huid. Met minimale make-up kan ik je dan leren er dagelijks goed uit te zien. Dat is fijn. Het geeft je een goed gevoel en als je bijvoorbeeld naar een sollicitatie moet maakt het je zelfverzekerder."

Veel vrouwen en mannen ondervonden al de verbeteringen die Jansen en Van Kampen bieden. Door hun samenwerking willen de twee nog meer mensen helpen. Mannen en vrouwen. ,,Dat is natuurlijk zo", zegt van Kampen, "er komen meer vrouwen dan mannen." En toch is die logica minder groot dan het lijkt. Een peeling heeft voor iedereen een groot effect en huidproblemen zijn echt niet voorbehouden aan vrouwen. De behandeling is dan ook niet bedoeld voor de ontspanning. "Nee dat is toch wat anders. Een fijne massage tijdens een dagje sauna is prettig maar wij gaan toch verder. Huidverbetering is heel wat meer." Met de samenwerking kan echter wel degelijk ook naar een moment worden gewerkt. ,,Zeker, veel vrouwen zijn voor hun trouwdag al lang van te voren bezig met hun make-up. Dan is tijdig behandelen van je huid belangrijk. Maanden, soms al veel langer, van te voren. Een proef make-up hoort daar bij. Maar we geven ook workshops." Je kan dus met de adviezen van SkinCure en EJ Make-up Artist ook zelf aan de slag. Wat dat betreft is zaterdag 3 november het uitgelezen moment om kennis te maken met de samenwerking tussen Van Kampen en Jansen. Vanaf 11.00 uur staan de twee vrouwen feestelijk klaar voor vragen en uitleg op de vestiging van SkinCure aan de Burgemeester de Beaufortweg. Feestelijk, want niet alleen het 10-jarig jubileum wordt gevierd, maar ook de nieuwe samenwerking. Met bites en bubbles.

a        [SkinCure en EJ Make-up, Burgemeester de Beaufortweg 18, Leusden - www.skincure.nl - www.ejma.nl.