• WSL

Directeur Monique Brewster verlaat Woningstichting Leusden

LEUSDEN Na ruim zes jaar is het tijd voor een andere plek. Vanaf 1 december stopt Monique Brewster als directeur-bestuurder bij Woningstichting Leusden (WSL). Ze verlaat Leusden voor Alphen aan den Rijn.

Ondanks de onrust en beweging in de corporatiesector zette WSL onder leiding van Monique flinke stappen in verduurzaming en de mogelijkheid te blijven bouwen. De laatste jaren werkt WSL ook hard aan haar zichtbaarheid, onder andere door in de wijk op de koffie te gaan. Ook Monique schoof hier regelmatig bij aan, om kennis te maken met de huurders. ,,Het was echt een leuke tijd in Leusden. Ik heb veel geleerd en veel gelachen. Af en toe moest ik een beetje stampvoeten, maar ook dat hoort er soms bij. Nu is het tijd voor mij om door te gaan."

Monique wordt directeur-bestuurder bij Woonforte in Alphen aan den Rijn. Met ruim 10.000 woningen is deze corporatie aanzienlijk groter dan WSL. Een interim bestuurder neemt vanaf 1 december de functie tijdelijk over, tot de Raad van Commissarissen een opvolger heeft gevonden.