• Chef Gobolee Rinin toost met Rachelle Ruisch (links) en Myrthe Schmeets

    Arnoud J Spaaij

De unieke formule van Heinde & Ver

Advertorial

LEUSDEN Lekker eten, volop keuze, een gezellige warme sfeer en vooraf weten wat het kost. Een fijnere avond uitgaan kan niemand zich bedenken. Rachelle Ruisch verwelkomt met haar team sinds twee en halve maand haar gasten aan de rand van de Leusderheide in Heinde & Ver Leusden.

Arnoud J Spaaij

Daar waar velen uit de omgeving nog herinneringen hebben aan Chalet Waterloo en later Croy Sterrenbosch is na een ingrijpende verbouwing nu plek voor een nieuwe en unieke formule. Voor een vaste prijs van 32,50 euro kan van maandag tot en met donderdag en voor 37,50 euro in het weekend heerlijk worden gegeten met alles erop en eraan. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar oud betalen zelfs maar 17,50 euro. Eten en drinken van de kaart waar wel 50 verschillende kleine gerechten op staan. Chef-kok Gobolee Rinin komt speciaal uit de keuken als bedrijfsleider Rachelle Ruisch samen met Myrthe Schmeets, formulemanager van de franchise organisatie, uitlegt wat Heinde & Ver allemaal biedt. Rinin plaatst verschillende fantastisch opgemaakte borden op tafel die uitnodigen om direct aan te vallen. Op de kaart staan favorieten als carpaccio, ossenhaasspiesje, pikante gamba's en warme geitenkaassalade. ,,We wisselen ongeveer eens per half jaar de kaart, maar natuurlijk houden we de favorieten in ere", zegt Schmeets.

Een all-in-prijs dus met veel variatie in gerechten, het dessert inclusief en bijna alle drankjes om een avond lang onbeperkt en in willekeurige volgorde van te genieten.

Heinde & Ver is grenzeloos genieten voor een vaste prijs en bovendien op een unieke locatie. Ruisch is dan ook erg enthousiast over het mooie restaurant: ,,Alles is verbouwd en gasten die hier al eerder kwamen vinden het prachtig. 'We vinden het zoveel leuker', horen we van veel mensen.'' Het interieur is fris en sfeervol, maar ook het grote terras is prachtig en ook het uitzicht over de bloeiende Leusderheide is nu fantastisch. ,,Maar ik stel me nu ook al voor hoe mooi het uitzicht straks is als er sneeuw ligt", beeldt Ruisch zich in. Heinde & Ver ligt niet alleen erg mooi op de grens van landgoed Den Treek - Henschoten en de Leusderheide, de nabijheid van diverse grote plaatsen zorgt voor een unieke locatie. Met de auto makkelijk te bereiken vanaf zowel Leusden, Woudenberg, Zeist en Amersfoort heeft Heinde & Ver natuurlijk gratis en veel parkeergelegenheid. ,,Ook voor groepen, bijvoorbeeld familiegezelschappen, is het makkelijk en prettig. Al merkten we de afgelopen maanden dat veel fietsers ons wisten te vinden", zegt Ruisch over de succesvolle introductie die de nieuwe eetformule inmiddels kent. ,,We zijn bovendien 's middags al open vanaf 15.30 uur om gezellig te borrelen."

Heinde & Ver werkt met een jong en enthousiast team medewerkers. Een team waar nog meer handen nodig zijn. Schmeets: ,,We zijn nog op zoek naar nieuwe medewerkers. Ervaring is niet vereist, want we leren het horecavak graag aan enthousiaste mensen."

a [Heinde & Ver Leusden, Doornseweg 18 Leusden, www.heindenever.nl