• Sandra met Fidel in haar nieuwe ruimte van Zen centrum Eemland

  Mariska Stehouwer
 • Blijleven Design heeft haar atelier voor maatkleding in De Smederij

  Mariska Stehouwer
 • Het Lokaal wordt door cliënten van Futurum gebruikt voor allerlei activiteiten

  Mariska Stehouwer
 • Melissa: ,,Een fantastische kans hier voor starters"

  Mariska Stehouwer

De ondernemers van De Smederij

LEUSDEN In het voormalig schoolgebouw zijn de klaslokalen niet meer te herkennen. De startende ondernemers hebben hun eigen stempel op het klaslokaal te drukken. De zusjes Carmen, Melissa en Anke zijn alle drie gestart met hun eigen ondernemingen. Carmen met Vidialis, een fysiotherapiepraktijk met als specialisatie kinderfysiotherapie. Melissa start met Revibe welness waar sport- en ontspanningsmassages maar ook Brazilian waxing worden aangeboden. Anke verplaatst haar schoonheidssalon Simply Sassy van de Tabaksteeg naar De Smederij.

Yvonne Ruijs is vanaf januari al gestart met lessen in haar Yoga Centrum. Haar doel is om een plek te bieden waar diverse docenten prettig les kunnen geven. Ook docenten op het gebied van Tai chi of mindfulness zijn van harte welkom bij het Yoga Centrum. Een ander rustpunt in het gebouw is het Zen Centrum Leusden waar je kunt mediteren onder leiding van Sandra Sijbrandij.

Demian van der Kolk van Qlichef breidde, naast zijn luxe borrelplanken, uit naar lunch en buffetten en had meer ruimte nodig. Voor Blijleven Design van Esther Blijleven is De Smederij ook haar eerste eigen plek. Hier kan men terecht voor maatkleding.