• Henriette van Breukelen

De Hamershof in kerstsfeer

Advertorial

LEUSDEN ´Kerstmutsen, kransjes, kaarsen, glühwein en dit jaar ook Dickens, zijn we er alweer klaar voor? Winkelcentrum De Hamershof in ieder geval wel.´ Met de overgang van 5 naar 6 december transformeert het winkelcentrum zich binnen de kortste keren tot een waar kerstparadijs, en lijkt het opeens alsof het elk moment kan gaan sneeuwen. Winkeliers doen hun uiterste best om de mooiste etalages te prepareren, en de geur van de eerste afgebakken oliebollen hangt al in de lucht. Wat de lente met de natuur doet, doen de kerstdagen met De Hamershof, en dan het liefst met een mooie witte deken als omlijsting.

In de donkere dagen voor Kerst is het goed toeven op De Hamershof. Of het voor de dagelijkse boodschappen is, of speciaal voor dat lekkere kaasje, visje of broodje, het is allemaal te vinden in De Hamershof. Het brede aanbod van speciaalzaken gecombineerd met de verschillende grotere supermarkten zorgt voor een gevarieerd assortiment, waarbij overal aan is gedacht. De diverse verswinkels liggen boordevol met de smakelijkste producten voor de Kerstdis.

Voor stevige winterkleding of een cadeautje voor onder de kerstboom hoeft niet op internet te worden gezocht. Wat is er fijner dan een aankoop eerst even te passen of de juiste kledingcombinaties met elkaar te vergelijken? Geen verrassingen bij thuiskomst, en nooit gedoe met terugsturen. De Hamershof heeft voor iedere doelgroep wel een specifieke kledingwinkel, en ook voor het snuffelen naar accessoires kunt u hier uw hart ophalen. En een middagje shoppen wordt natuurlijk afgesloten met een momentje om even lekker op te warmen. Een glühwein of chocomel met een verse apfelstrudel, ook dat is bij De Hamershof zeker te vinden.

Dit jaar is er ook een heus Dickens Festival in Leusden. Op zaterdag 17 december zal vanaf 11.00 uur De Hamershof zijn omgetoverd tot een nostalgisch dorp uit de 19e eeuw. Er is een markt met oude ambachten en brocante, er zijn nostalgische attracties, een levende kerststal en uiteraard veel mooi geklede figuranten. Geniet van de sfeer, en misschien brengt Ebenezer Scrooge nog een bezoekje. Het Dickens Leusden Festival duurt tot 20.00 uur, kijk voor meer informatie op www.dickensleusden.nl.

Op de zondag direct erna, 18 december, is er een speciale kerstkoopzondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Let voor de last minute aankopen ook even op de koopavonden en bekijk de openingstijden van de verschillende winkels om teleurstellingen te voorkomen.

Parkeren is bij de Hamershof nog steeds gratis en zonder blauwe kaart, dit in tegenstelling tot de meeste andere winkelcentra in Nederland. Gemak staat voorop deze kerstdagen en winkelcentrum De Hamershof helpt daarbij.