• ..

Buitengevoel met sfeervolle zonwering

Advertorial

Zon & Windowstyling is dé totaalaanbieder voor kwalitatieve zonwering en raamdecoratie van Amersfoort en omstreken. Het bedrijf is gesitueerd naast de fabrikant, SunCircle, waardoor alle kennis gebundeld is op één locatie.

Bianca van der Linden-Snel

TECHNIEK Bert van de Haar nam in 2015 het bedrijf Amerzon over en zette het voort onder de naam Zon & Windowstyling:,,Zonwering en raamdecoraties zijn leuke en hippe producten die constant in beweging zijn. Luxe, stijlvolle zonwering maken het buitenleven nog aangenamer. De producten worden steeds duurzamer en gebruiken steeds minder stroom. De techniek gaat door. De bediening van een zonnescherm is tegenwoordig automatisch en kan zelfs op afstand via een app op je smartphone bediend worden. Vanuit het buitenland kun je dus gewoon je rolluiken open en dicht doen".

MAATWERK De markt verandert, Zon & Windowstyling verandert mee. Mensen oriënteren zich op internet alvorens ze zich verder gaan verdiepen. Op de internetsite vind je dan ook een breed scala aan producten zoals zonwering, uitvalschermen, rolluiken, screens, overkappingen en raam- deurhorren. ,,Na een eerste kennismaking wordt er een afspraak gemaakt met een van onze adviseurs. Met onder andere meetapparatuur gaan wij bij de klant langs en inventariseren we de wensen. Het oogcontact vinden wij hierbij erg belangrijk. Daarnaast zien wij de situatie en zijn wij zo in staat om een op maat gemaakte offerte te maken. Een zonnescherm maakt momenteel een steeds belangrijker onderdeel uit van de gehele tuin, hij dient bij het meubilair en de tuininrichting te passen. De huidige zonwering kent een hoge maat van bedieningscomfort. Zo kan een zonoverkapping automatisch open- en dicht worden gedaan. Er zijn zoveel mogelijkheden. Daar denken onze adviseurs dan ook graag in mee waarna zij een goed en eerlijk stylingadvies geven. Op afspraak lichten wij de mogelijkheden graag toe in de showroom aan de Nijverheidsweg in Barneveld. Soms gaan wij zelfs met mensen kijken bij een adres waar al een zonwering geplaatst is. De montage doen wij daarna zelf. Wij werken hierbij met vaste aanspreekpunten. Dat wordt altijd erg gewaardeerd"

SUNCIRCLE,,Wij zitten dicht bij het vuur aangezien wij gelegen zijn naast de fabrikant SunCircle. Alles ligt in eigen hand en wordt van A tot Z aan huis gemaakt. Er zitten daardoor geen schakels tussen. De techniek van SunCircle is daarnaast erg vooruitstrevend. Het bedrijf produceert eigen modellen en onderscheidt zich hierin. De modellen zitten in het begin, midden en luxe segment. Mogelijkheden voor elk budget maar ze zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit" zegt van de Haar.

20 en 21 april 2018 heeft Zon & Windowstyling speciale actiedagen met elektrische componenten gratis in de zonwering.

Zon & Windowstyling
Nijverheidweg 22
3771 ME BARNEVELD
033-4721121
www.suncircle.nl/zonwering-amersfoort
info@zonenwindow.nl