• PR

AFAS Software in finale Koning Willem 1 Prijs voor grootbedrijf

LEUSDEN AFAS Software uit Leusden is nog steeds in de race voor de Koning Willem I Prijs in de categorie Grootbedrijf, evenals Royal HaskoningDHV uit Amersfoort. Dinsdag werden de twee Utrechtse ondernemingen verrast door Martin van Pernis en Boudewijn Haverlag, bestuursleden van de Koning Willem I Stichting.

AFAS Software en Royal HaskoningDHV werden als finalisten gekozen in een besloten bestuursvergadering bij De Nederlandsche Bank in Amsterdam. Hierbij was ook erevoorzitter Hare Majesteit Koningin Maxima aanwezig. De uitreiking van de Koning Willem I Prijs en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap vindt plaats op 28 mei in Nijmegen. De stad is dit jaar uitgeroepen tot European Green Capital.

PRIJS De Koning Willem I Stichting reikt sinds 1958 tweejaarlijks de Koning Willem I Prijs in de categorieën 'grootbedrijf' en 'MKB' uit en daarnaast de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. Ze vormen de ultieme bekroning op goed ondernemerschap. Hare Majesteit Koningin Maxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting. Professor Knot, president van De Nederlandsche Bank NV, bekleedt de functie van voorzitter. De onafhankelijke ondernemingsprijzen worden actief gesteund door het ministerie van Economische Zaken Klimaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Meer informatie: www.kw1prijs.nl.