• ChristenUnie/SGP

ChristenUnie-SGP opent winkel in de Hamershof

LEUSDEN Arne Schaddelee, fractievoorzitter van de provinciale staten ChristenUnie, komt zaterdag de opening verrichten van een speciale pop-up store van de Leusdense ChristenUnie-SGP. ,,Na de renovatie van de Biezenkamp is nu de Hamershof aan de beurt'', aldus lijsttrekker Karolien Pouwels. ,,Met deze winkel laten we zien dat we willen blijven investeren in Leusden." 

De opening vindt plaats om 14 uur aan 't Erf 15. De winkel aan 't Erf is regelmatig geopend en te vinden naast de dierenwinkel, tegenover het Huis van Leusden.

WENSENLIJST ,,De Hamershof is het kloppende hart van onze gemeente en moet daarom een aantrekkelijke locatie blijven voor zowel bezoekers als winkeliers'', aldus Pouwels. ,,Speciaal voor de Hamershof heeft de ChristenUnie-SGP een wensenlijst samengesteld van maar liefst tien punten. Winkelpanden moeten een eigentijdse uitstraling krijgen. Pleinen en straten moeten worden vernieuwd. Er moet een goed toegankelijk openbaar toilet komen. We willen geen zwerfvuil en onkruid meer in het winkelcentrum. En op de pleinen worden activiteiten en evenementen georganiseerd, ook 's avonds, aldus de lijsttrekker van de ChristenUnie-SGP. 

De winkel is op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag geopend.