• VSL hoofdtrainer Floris Bosch, René Koster is op trainingskamp in Marbella

    Voetbalschool Leusden

Trainen als een profvoetballer in de Herfstvakantie

16-09-2019, 04:29 | Lezersnieuws | Floris

Is je kind een echte voetbalbaas in de leeftijd van 5 t/m 14 jaar die geen genoeg kan krijgen van voetballen?  En graag van ex-profvoetballers en professionele jeugdtrainers voetballes wil krijgen? Schrijf je dan nu in voor het gaafste, leukste en meest unieke voetbalkamp in de Herfstvakantie!


De Voetbalschool Leusden (VSL) organiseert met onder andere René Koster voor gemotiveerde jongeren uit de regio Amersfoort een uniek voetbalkamp van drie dagen met top training door professionele trainers. René Koster is onder andere voormalig Hoofd Jeugdopleidingen bij eerstedivisieclubs Almere City FC en NEC Nijmegen.


Op het programma staan techniektraining, movement training, pass en trappen, afwerken, kleine en grote partijtjes, verschillende toernooivormen, keeperstraining (indien gewenst), een training bij de Voetbalfabriek in Almere, gezonde lunch, een voetbalcertificaat en een meet & greet met de selectiespelers van Almere City FC.
Tijdens de drie dagen in Almere van 09.00 tot 15.00 uur kan een individueel trainingsprogramma per deelnemer worden opgesteld voor de periode tot de Kerstvakantie. Dit zodat tijdens de reguliere trainingen van de VSL door de deelnemers op deze punten vooruitgang kan worden geboekt.


Inbegrepen in de kosten zijn ook het speciale voetbalshirt en voetbalshort van Voetbalkamp Almere inclusief bedrukking van de eigen naam en het zelfgekozen rugnummer. Bij koude dagen is het aan te raden om thermokleding onder het tenue te dragen, zodat deze wel zichtbaar blijft. Om de teambuilding te stimuleren is het dragen van de Voetbalkleding tijdens de drie dagen verplicht.


De kosten bedragen  € 129,00 per persoon, exclusief vervoer van en naar Almere. De VSL coördineert carpoolen en zorgt voor opvang voor- en na de trainingsblokken. Ouders/verzorgers zijn zelf verantwoordelijk voor vervoer en deelname is volledig voor eigen risico.


De VSL is een vereniging met als doel een bijdrage te leveren zodat de voetbalsport en -cultuur in Leusden op een nog hoger niveau komt. Vanuit een matrixstructuur ontstaan verschillende samenwerkverbanden met organisaties waaronder de Buurtsportcoaches Leusden, diëtisten, fysiotherapeuten, winkeliersverenigingen, sponsoren, kinderpsychologen, basisscholen, Larikslaan2, andere sportverenigingen etc. Voor meer informatie zie www.voetbalschoolleusden.nl


De VSL is in gesprek met Gemeente Leusden om de voetbalkampen en trainingen op een locatie in Leusden te organiseren.