• Succes Makelaars en Financieel Adviseurs
  • Succes Makelaars en Financieel Adviseurs

Succes Makelaars langer hoofdsponsor schoolvoetbaltoernooi

LEUSDEN Het hoofdsponsorschap van Succes Makelaars en Financieel Adviseurs aan het schoolvoetbaltoernooi Leusden/Achterveld is verlengd. Dit is het derde jaar dat Succes Makelaars het schoolvoetbaltoernooi sponsort dit jaar verzorgt het bedrijf bovendien een prijsje voor alle deelnemende kinderen en de geluidsinstallatie op de toernooidag. 

Op 4 maart start de inschrijving voor het schoolvoetbaltoernooi. Leerlingen van basisscholen uit Leusden en Achterveld kunnen zich aanmelden bij hun eigen school voor de scholencompetitie. De 47ste editie vindt plaats op dinsdag 23 april, aan het begin van de meivakantie.

Voor supporters is er een 'juichcup' te winnen. Deze gaat naar de klasgenootjes met het leukste spandoek, de grappigste
mascotte of de beste yell. De bekers en medailles worden gesponsord door Van Schoonhoven Infra bv en Schoonmaakbedrijf Succlean. Spek Van den Beld Notariaat zorgt voor hesjes die als reserve-tenue dienst kunnen doen. Z-point biedt helpende
handjes op de toernooidag.

De prijsuitreiking vindt plaats op 23 april om 15.00 uur, iedereen is welkom. De prijs wordt uitgereikt door een speciale gast. 
Dankzij de vernieuwde website www.schoolvoetbal.nl, is het schoolvoetbaltoernooi live te volgen, staan foto's, toernooi-informatie, de sponsors en organisatie genoemd.