• Succes Schoolvoetbaltoernooi

Sportieve strijd tijdens schoolvoetbaltoernooi

LEUSDEN Het 45e Succes Schoolvoetbaltoernooi Leusden/Achterveld is maandag succesvol verlopen. Direct vanaf 9.00 uur werd de sportieve strijd om de scholencompetitie aangegaan. Hoewel er regelmatig een klein buitje viel, kon dat de pret niet drukken. De vele voetballertjes, coaches, meesters/juffen en supporters waren enorm enthousiast.

's Middags was de spanning om te snijden. De trots van de scholen stond op het spel! Tijdens de finales werden de teams op de hoofdvelden van het Burg. Buiningpark dan ook extra aangemoedigd. Dit was voor de jury ook een mooi moment om de supporters te beoordelen. De oren moesten het misschien ontgelden, maar er was één duidelijke winnaar voor de Juich Cup: De Rossenberg

DIGGY DEX De prijsuitreiking was extra speciaal. De bekende rapper Diggy Dex deelde de bekers en medailles uit (gesponsord door respectievelijk Van Schoonhoven Infra en Afas). Als Amersfoorter geboren in Leusden heeft Diggy Dex een bijzondere band met Leusden. Hij vond het dan ook een eer het Succes Schoolvoetbaltoernooi af te mogen sluiten. Na het uitdelen van de feestelijke Succes rugzakjes met vaantje en presentje, gaf de rapper nog een kort optreden. Ook konden de spelers en supporters nog handtekeningen jagen.

WINNAARS In de verschillende groepen en leeftijdsklassen hebben de volgende scholen een eerste plaats behaald: Groep C Jongens 11-13 jaar De Hobbit. Groep E Meisjes 10-13 jaar Sint Jozefschool. Groep B Jongens 9-10 jaar Rossenberg. Groep A Jongens 7-8 jaar Pallet 3. Groep D Meisjes 7-9 jaar Sint Jozefschool. Deze teams gaan door voor de regionale finales later dit jaar.

Verder waren er ook nog speciale prijzen voor de sportiefste school en het sportiefste team. Winnaar bij de scholen werd Rossenberg met een 7,9. En Hobbit B1 met een 8,6 beoordeelt als meest fairplay. Bekijk alle uitslagen op www.schoolvoetbal.nl.

Foto's en informatie over het schoolvoetbaltoernooi staat op de site: www.schoolvoetbal.nl.