Schoolvoetbaltoernooi Leusden Achterveld

LEUSDEN Nog een weekje en dan is het zover. Er is hard getraind door de basisschoolleerlingen voor het Schoolvoetbaltoernooi. Ook de spandoeken, mascotte en yell's zijn gemaakt om de felbegeerde 'juichcub' te bemachtigen.

Donderdag 28 april strijden de basisschoolleerlingen van Leusden en Achterveld op een sportieve manier voor de overwinning, op het Burgemeester Buiningsportpark in Leusden.

Ook dit jaar kan de organisatie deelnemers verrassen met een bijzondere prijsuitreiker. Een jeugd Europees kampioen. Op de website www.schoolvoetbal.nl zijn bijvoorbeeld de wedstrijdindelingen, het wedstrijdreglement, de namen van de sponsors en de veldindeling te vinden. Direct na afloop worden de uitslagen van de wedstrijden, de prijswinnaars en de foto's van de

gespeelde wedstrijden op de website gezet, zodat iedereen nog eens rustig na afloop kan nagenieten.

Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid dat de winnaars mee kunnen doen aan de regionale finales van het schoolvoetbaltoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd door de KNVB. Nadere informatie hierover is op de toernooidag te krijgen bij de organisatie van het schoolvoetbaltoernooi.