• Poker Series

Recreatief pokertoernooi in De Korf

LEUSDEN In activiteitencentrum de Korf in Leusden kunnen liefhebbers dinsdag 22 oktober aan de Pokeren.nl Poker Series meedoen. Het toernooi begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 0.00 uur. Het gaat om een recreatief toernooi waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich via de website van Pokeren.nl inschrijven. ,,Veel mensen spelen thuis met vrienden of familie en willen niet voor honderden euro's in Holland Casino gaan pokeren. Precies voor deze groep is de Poker Series perfect."

De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren. Vanwege de huidige wetgeving mag er niet om geld worden gespeeld. De Poker Series is een landelijke toernooiserie die jaarlijks wordt afgesloten met een grote finale en ranking finale. Het vijfde seizoen is begin februari van start gegaan en er worden het hele jaar door toernooien gehouden waarbij spelers zich voor beide finales kunnen plaatsen. In totaal staan er zo'n zestig toernooien op het programma. Meer informatie daarover staat op de website van Pokeren.nl.

De toernooien van de Poker Series duren ongeveer 5 uurtjes. Het toernooi in Amersfoort van dinsdag 22 oktober wordt gehouden in Bowlingcentrum de Korf. De Poker Series is sinds het derde seizoen en komen hier elk jaar weer graag terug. Gemiddeld doen er zo'n 115 personen mee aan de voorrondes in Amersfoort.

Deelnemers kunnen zich voor 12,95 euro inschrijven via de toernooipagina op de website. Op deze pagina kun je ook meer informatie vinden over de structuur. Er wordt tijdens ieder toernooi van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers.