• LTV Leusden
  • LTV Leusden
  • LTV Leusden

LTV Leusden Bedrijventennistoernooi: 4.150 euro voor G-tennis

LEUSDEN Op het tennispark van LTV Leusden werd zondag 14 juli voor de tweede keer het LTV Leusden Bedrijventennistoernooi georganiseerd. Een initiatief om tennis en netwerken te combineren voor een goed doel. Veertig Leusdense bedrijven deden mee en zorgden samen voor een mooie opbrengst van 4.150 euro voor het G-tennis, tennis voor mensen met een beperking in Leusden.

Het toernooi werd dit jaar georganiseerd in samenwerking met SalesSpot, Porsche Centrum Leusden zorgde voor een mooie aankleding van het park. De dubbelteams van de verschillende bedrijven streden op de baan om het bedrijventenniskampioenschap van Leusden. Naast het tennis werden de deelnemers met verschillende vaardigheidsoefeningen op de proef gesteld. Na een geweldig toernooi nam als winnaar het team van Heilbron de beker in ontvangst en konden alle teams zich opmaken voor een afsluiting met barbecue verzorgd door Perfect Café. 

LTV Leusden organiseert al enkele jaren met ondersteuning van sponsors G-tennis en heeft de ambitie dit te blijven doen. In samenwerking met DownTown Leusden zetten zij zich komende tijd in om voor een grotere groep mensen met een beperking, jong en oud, de tennissport bij LTV Leusden mogelijk te maken.