Leusden Open weer sportief feest

LEUSDEN Vanaf zaterdagmiddag 13 juni start het Leusden Open tennistoernooi bij tennisvereniging LTV Leusden op het Valleipark in Leusden. De finales worden gespeeld op zondag 21 juni 2015. Het Leusden Open is onderdeel van de Utrechtse KNLTB Masters (voorheen het J.P. van Eesteren Tennis Circuit) en mag rekenen op een trouwe club deelnemers uit de hele regio.

,,Ook dit jaar doen weer zo'n 300 spelers van alle niveaus mee", zegt toernooileider Daan Adegeest. ,,We proberen er ieder jaar een sportief feest van te maken, niet alleen voor de topspelers, maar ook voor de beginners en de recreatieve tennissers. Natuurlijk staat het tennis voorop, maar ook de bekende gezelligheid op het park draagt bij aan het succes van het toernooi. Het Leusden Open is uniek met rondegeld voor enkelspelers. Dit jaar bieden we dit nu aan álle categorieën. Zo gaan niet alleen de winnaars met een prijs naar huis."

Zoals bij vele toernooien is ook het LTV Leusden Open afhankelijk van sponsors. De toernooicommissie is blij met de nieuwe sponsor Pon Automobielhandel naast de bestaande sponsors Perfect Lunch en Perfect Café. Adegeest: ,,We merken wel dat bedrijven tegenwoordig heel kritisch zijn op sponsoring en dat is ook logisch. Je moet wel met een goede onderbouwing komen. Onze sponsors realiseren zich dat veel mensen plezier beleven aan deze fijne sport en aan het toernooi. Zij steunen de sport en doen graag iets voor verenigingen in de regio. Voor de continuïteit is uitbreiding van sponsors nodig. Alle steun is welkom, ook van kleinere sponsors. De organisatie van het toernooi wordt geheel door vrijwilligers gedaan."

Toeschouwers zijn van harte welkom gedurende het toernooi en op finaledag. Nieuws en de actuele stand van partijen volgt u gemakkelijk via www.leusdenopen.nl of volg ons op facebook.com/leusdenopen en twitter @LeusdenOpen.