Groep 4 De Holm winnaar Gezonde avondvierdaagse Leusden

LEUSDEN Wethouder Erik van Beurden heeft de eer om donderdag 23 juni de prijs uit te reiken aan groep 4 van basisschool De Holm. Zij hebben de leukste en gezondste foto ingestuurd en daarom mogen zij zich het hele jaar de gezondste klas van de avondvierdaagse noemen.

Op het spandoek is te lezen; 'De Holm viert een sportief en gezond feestje!' Groep 4 wint een sportdag met de hele klas, verzorgd door de buurtsportcoach. De tweede prijs, gratis toegang met de hele klas tot het zwembad Octopus, gaat naar de Rossenberg, groep 8. De derde prijs, een geheel verzorgd ontbijt door een chefkok, is gewonnen door basisschool de Loydserhoek, groep4/5.

LeusdenFit is een meerjarenprogramma dat zich richt op gezonde leefstijl, bewegen, mentale gezondheid, gezonde sportkantine en gezond gewicht voor iedere inwoner van Leusden. Met de actie van de gezonde avondvierdaagse zijn alle Leusdense scholen uitgedaagd om een hilarische of te gekke foto te maken met het thema gezond.

Binnenkort volgt er een nieuwe actie op de Facebookpagina LeusdenFit en hier staan activiteiten die in de zomervakantie worden georganiseerd in Leusden. Voor de gezonde avondvierdaagse LeusdenFit hebben de volgende lokale partijen samengewerkt: Kinderopvang Humanitas, Kinderopvang de Wiebelwagen, Voilá, GGDrU, Larikslaan2, tools4healthykids en gemeente Leusden.