Eerste-Luitenant Kloos prijsuitreiker Schoolvoetbal Leusden/Achterveld

ACHTERVELD Bijna, Bijna! Overal wordt druk geoefend met voetballen door alle basisschoolkinderen van Leusden en Achterveld. Allemaal willen ze maandag 4 mei 2015 strijden voor de overwinning. Het voetbalspektakel is op het Burgemeester Buiningsportpark in Leusden.

Met trots presenteert de organisatie prijsuitreiker Eerste-Luitenant Kloos. De prijsuitreiker heeft te maken met 4 mei. Voetbal is zijn grote hobby en hij geeft leiding aan een team wat erg goed is in verstoppertje. Wil je weten waarom, lees het gehele artikel in het programmaboekje of op Facebook en Twitter. Eerste-Luitenant Kloos is pelotonscommandant bij de Koninklijke Landmacht. Hij vind dit een mooie eer, want het werk van een militair en een voetbalteam hebben veel overeenkomsten. Daarnaast is voetbal ook een van zijn grote hobby's. De uitreiking vindt plaats op 4 mei om 15.15 uur.

Op de website www.schoolvoetbal.nl is alle informatie te vinden.Zoals de wedstrijdindelingen, het wedstrijdreglement, de namen van de sponsors en de veldindeling zichtbaar.

Direct na afloop worden de uitslagen van de wedstrijden, de prijswinnaars en de foto's van de gespeelde wedstrijden op www.schoolvoetbal.nl gezet, zodat iedereen nog eens rustig na afloop kan nagenieten.

Praktische informatie

Stichting Schoolvoetbal Leusden/Achterveld www.schoolvoetbal.nl

www. twitter.com/Schoolvoetbal_

www.facebook.com/schoolvoetbaltoernooi