Afbeelding
Biljarten

Vind alles voor een geslaagd biljartspel bij De Biljartshop

2 april 2020 om 17:17 Partnercontent

Biljart is wereldwijd een populaire sport en is sinds 1998 erkend als onderdeel van de Olympische Spelen. Dat is niet zonder reden. Biljarten draagt namelijk bij aan de verbetering van zowel de fysieke als de mentale gezondheid. Het spel bevordert de conditie en helpt spelers om hun sociale leven verder te ontwikkelen. De biljartsoort die in Nederland veel wordt gespeeld, is carambolebiljart en carambole. Binnen de biljartsport bestaan diverse spelvormen waaronder librebiljart, driebanden, honderden, tien over rood en bandstoten. De Biljartshop is dé online shop met een zeer uitgebreid assortiment biljartartikelen, keuaccessoires en biljartkeus. Voor welk spel u ook kiest en of u nu beginner of professional bent, u vindt hier alles wat u nodig heeft.

Biljartartikelen voor ieder spelniveau
Bent u een liefhebber van biljart en bent u op zoek naar nieuwe biljartartikelen? Bij De Biljartshop vindt u alles wat u nodig heeft om recreatief of op wedstrijdniveau te spelen. Onze webwinkel biedt aantrekkelijk geprijsde artikelen aan van diverse vooraanstaande biljartmerken. Gaat u naar de biljartvereniging, dan wilt u met een biljartkeu met bijbehorende keuaccessoires natuurlijk goed voor de dag komen. Wilt u thuis een biljartkamer inrichten? Ook dan bent u bij De Biljartshop aan het juiste adres. Natuurlijk kunt u hier voor de beste biljartballen van verschillende maten en diverse merken terecht. Ook zijn er trainingsballen, magneetballen en cueballen beschikbaar. Vanzelfsprekend mogen de juiste tafelonderdelen ook niet ontbreken. Deze online specialist verkoopt alle onderdelen die nodig zijn om uw biljarttafel compleet te maken en te onderhouden variërend van stelpootjes, bandrubber en profielhout tot biljartlakens en afdekzeilen. Handige accessoires zoals haakjes voor een clubset, chromen bruggen en balmarkeerders zijn ook verkrijgbaar.

Vind de biljartkeu die voldoet aan uw wensen
Om te biljarten is een goede biljartkeu uiteraard onmisbaar. Wilt u ook een biljartkeu kopen? Of u nu beginner, professional of expert bent, bij De Biljartshop vindt u ongetwijfeld de biljartkeu die voldoet aan al uw persoonlijke wensen. De maximale lengte van een keu is 150 cm. Bij de aanschaf van een biljartkeu is het gewicht een belangrijke factor. U kunt de keu op het gewicht selecteren en daarna bestelt u hem eenvoudig online. Het uiteinde van de biljartkeu is voorzien van een pomerans: een stevige stoopdop die vaak van leder wordt gemaakt. Voor iedere spelvorm is er een gedegen en complete keu van bekende merken als: Artemis, RAID RD, McDermott, Longoni en Renzline. Ook vindt u bij De Biljartshop topeinden en onderhoudsproducten.

Keu accessoires van topmerken
Als het om een biljartkeu gaat, heeft elke speler zijn eigen voorkeuren. Ook de stijl van spelen is van invloed. Met uiteenlopende keuaccessoires personaliseert u uw biljartkeu op verschillende manieren naar uw wensen. De Biljartshop heeft alle keuaccessoires in huis van topmerken zoals Raymond Ceulemans, Longoni en Artemis, van handschoenen, pomerans en keudoppen tot krijt en toebehoren. Met speciale tassen, koffers, kokers en hoezen vervoert u de biljartkeu veilig en bergt u hem goed op. Ieder artikel komt rechtstreeks van de leverancier waardoor uw bestelling snel wordt geleverd. Wanneer u vóór 14.00 uur bestelt, wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie