Leuke uitjes met vriendinnen

31-10-2019, 15:50 |Van onze partner

We hebben het allemaal wel eens nodig: het dagelijkse leven even ontsnappen door wat leuks te gaan doen met je vriendinnen. Maar wat voor uitjes kun je allemaal bedenken? We hebben een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet.

1. Bezoek een helderziende
Een helderziende kan je een zicht op je toekomst geven, een tarot dagkaart voor je leggen of in sommige gevallen zelfs met een andere wereld communiceren. Wil je dus wat meer te weten komen over je horoscopen, je toekomst of verleden of alles wat zich niet in deze wereld bevindt? Dan bezoek je een helderziende! Niet alleen leuk om allerlei nieuwe dingen te weten te komen, maar gegarandeerd herinneringen voor de rest van je leven.

2. Lekker naar de kinderboerderij
Ook hartstikke leuk: een bezoekje aan de kinderboerderij. Heerlijk met het zonnetje een mooie wandeling maken, en natuurlijk de geitjes aaien en eendjes voeren. Het klinkt misschien wat kinderachtig, maar het is echt wel ontzettend leuk. Neem meteen een picknickmand mee om af te sluiten met een gezellige picknick in het gras.

3. Een offline-dagje
Huur een leuke bungalow of een huisje (eventueel voor het hele weekend) en houd een offline dag. Alle smartphones en andere apparatuur blijven thuis! Breng gewoon weer eens ‘ouderwets’ een dagje offline door met spelletjes, leuke films en natuurlijk volop gepraat.

4. Een dagje naar Parijs
Stap op de trein en bevindt jezelf in no-time in een toffe stad als Parijs. Blijf je liever wat dichterbij? Dan kun je ook een dagje naar Antwerpen gaan. Zo heb je meer dan genoeg tijd om te winkelen en te genieten van een hapje en een drankje, voordat je de trein weer naar huis pakt.

5. Pak ‘gewoon’ een trein
Liever geen eindbestemming in gedachten? Pak dan de eerste trein die vanaf perron 1 of 2 vertrekt. Neem een set dobbelstenen mee om te bepalen bij welke halte jullie uitstappen of misschien zelfs overstappen. Gegarandeerd een dag om nooit te vergeten!

6. Bezoek het spa
Niets zo lekker als jezelf even in de watten te laten leggen. Bezoek een spa of ga voor een volledige mani-pedi behandeling. Voeg er eventueel zelfs een lekkere massage en sauna aan toe. Heerlijk zo’n dagje wellness!

7. Lekker picknicken
Houd je het budget liever in de gaten? Ga dan gezellig een middag picknicken. Zoek een leuke plek uit, pak die picknickmand in en ga lekker op pad. Vergeet natuurlijk ook de fles bubbels niet!