• Peter Tijssen

Wees welkom bij het gezelligste restaurant: De Buurman

LEUSDEN Op 't gezellige vernieuwde winkelcentrum de Hamershof in Leusden zit tegenover de Jumbo 'Restaurant de Buurman'. Wijd en zijd bekend van de lekkerste koffie in de wijde omtrek. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 21.00 uur en serveert hier van koffie, gebak, borrel en lunch tot de grote kaart in de avond.

Buiten al deze kaarten staan ze ook bekend om de 'Pleetkaart' waarop altijd minimaal zeven gerechten staan voor maar 12,50 euro per gerecht. De keuze van deze kaart varieert per seizoen. Voor de avond is het restaurant vooral bekend vanwege de beste spareribs van de regio, maar ook biefstuk, zalm en nog vele andere gerechten sieren de grote kaart. Ook is er voor mensen met een allergie een grote range aan producten te verkrijgen. De glutenvrije opties zijn talrijk en ook voor de veganisten is er voldoende te verkrijgen.

Van het begin tot het eind staat uw bezoek in het teken van gastvrijheid. U wordt ontvangen met een grote glimlach en met open armen en het hartelijke personeel zal proberen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Kortom; wees welkom bij het meest gezellige en hartelijke restaurant van Midden Nederland. Tot snel!