• Het team van De Gezelligheid is trots op de eervolle titel 'Restaurant van het jaar van de provincie Utrecht'.

    UwMarketingRegisseur

De Gezelligheid Restaurant van het jaar

Eigenaar Rody Aalbers: 'Bij ons kun je alle kanten op'

LEUSDEN Restaurant De Gezelligheid is uitgeroepen tot 'Restaurant van het Jaar' in de gemeente Leusden én Provincie Utrecht. Deze uitslag is bekend gemaakt door De Nederlandse Horeca Prijzen.

Van 14 oktober tot met 25 november konden deelnemende horeca-onderenemers campagne voeren om gasten te laten stemmen op hun favoriete horecagelegeneheid. De winnaars per gemeente en per provincie zijn vervolgens bepaald door de online stemronde, waarbij gekeken is naar het aantal stemmen en de gemiddelde klantwaardering.

GOLD AWARD Naast de titel 'Restaurant van het Jaar' in de gemeente Leusden én de provincie Utrecht, heeft Restaurant de Gezellig ook een Gold Award gewonnen. Dit houdt in dat de gasten van De Gezelligheid het restaurant hebben gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van boven de 9. Volgens de organisatie is dat een bijzondere prestatie die niet vaak voorkomt. Het exacte aantal stemmen en het eindcijfer voor het restaurant wordt bekend gemaakt tijdens de Award-uitreiking.

TROTS Rody Aalbers, eigenaar van Restaurant de Gezelligheid: ,,Ik ben enorm trots dat we gewonnen hebben en de titel 'Restaurant van het Jaar' mogen dragen. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we ook de landelijke titel nog pakken, maar daar moeten we nog even geduld voor hebben." Nog 33 dagen om precies te zijn.

ELEMENTEN Restaurant De Gezelligheid staat volgens de eigenaars voor samenzijn en bourgondisch genieten met vrienden of familie in een huiselijke sfeer. ,,En dat zijn precies de elementen waar het om draait bij de Nederlandse Horeca Prijzen: leefbaarheid, gezelligheid en verbinding. Of je nu in de ochtend een kop koffie komt drinken, 's middags trek hebt in een heerlijke lunch, een aperitief wilt drinken aan de bar of 's avonds met een leuk gezelschap ongedwongen lekker wilt eten. Bij ons kun je alle kanten op."

LANDELIJKE TITEL Op dit moment buigt een vakjury zich nog over alle provinciewinnaars die met een overtuigende video moeten aangeven waarom zij de landelijke titel verdienen. De bekendmaking en huldiging van het 'Restaurant van het Jaar van Nederland' is op 20 januari 2020 tijdens een feestelijk Award Festival in Studios.

Tijdens de Awards uitreiking kunnen ook de gemeente- en provinciewinnaars zich laten huldigen door Jan Versteegh en Kim Kötter.