Ondernemer Sander van der Schoot en partymanager Maud Stokman van partygelegenheid Four Seasons zijn enthousiast over hun nieuwe concept.
Ondernemer Sander van der Schoot en partymanager Maud Stokman van partygelegenheid Four Seasons zijn enthousiast over hun nieuwe concept. Rinus van Denderen
Advertorial

Nieuw concept bij Four Seasons Leusden: Huur je eigen café

27 maart 2024 om 10:44 Zakelijk

LEUSDEN Je eigen besloten feest in de gezellige ambiance van een café. Dat kan sinds kort bij Four Seasons in Leusden. Horecaondernemer Sander van der Schoot en partymanager Maud Stokman presenteren enthousiast en vol energie hun nieuwe concept.

door Marco Jansen

Maud Stokman uit Leusden is per 1 februari 2024 begonnen. Zij is een bekende uit de horeca in Leusden en heeft ervaring als eventmanager. Leusdenaar Sander van der Schoot wil met haar gaan bouwen aan iets nieuws. ,,Naast de twee verschillende evenementenruimtes (tot vijfhonderd personen) en het voormalige restaurant ben ik op het idee gekomen om het om te bouwen naar een café. Geen bruin café waar je vrij binnen kan lopen, maar een gezellige, sfeervol ingerichte ruimte met verlichting in allerlei kleuren die je kunt reserveren voor feesten en partijen. We zijn een café om je verjaardag in te vieren, pubquiz te organiseren of met je collega’s een bedrijfsborrel te houden. We willen namelijk ook de zakelijke markt benaderen. Een bedrijfsfeestje met je hele team bij Four Seasons is een leuke secundaire arbeidsvoorwaarde”, aldus Sander.

We zijn een café om je verjaardag in te vieren, pubquiz te organiseren of met je collega’s een bedrijfsborrel te houden

ARRANGEMENT

Hij wil vooral de drempel laag houden en vraagt daarom geen zaalhuur. “Al vanaf 18,50 euro per persoon bieden we een arrangement, met onbeperkt frisdranken, huiswijnen en tapbier en een ronde bittergarnituur. Een hamburger of een sateetje vallen ook binnen de mogelijkheden van het arrangement en je kunt ook denken aan een uitgebreide borrelplank en verschillende luxe hapjes.”

GEMAK

Het concept is sinds kort gelanceerd en wordt al goed ontvangen, merken ze. ,,Je kunt hier terecht met kleinere en grotere groepen want we kunnen de ruimte gemakkelijk flexibel indelen.”

Je eigen café huren voor familie en vrienden is gezellig, ongedwongen, onderscheidend en gemakkelijk. ,,Met ons enthousiaste team stellen wij de locatie beschikbaar, inclusief achtergrondmuziek of één van onze huisdj’s. Jij maakt het feest compleet!”

Four Seasons Leusden, Kastanjelaan 1, 3833 AN Leusden, tel. 06-21366678 (bel of stuur een Whatsappbericht), info@fourseasonsleusden.nl, fourseasonsleusden.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Four Seasons. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van de Leusder Krant.nl? Neem dan contact op met Arnout Wagemans (06-55780473, a.wagemans@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie