• rommelmarkttabaksteeg
  • rommelmarkttabaksteeg
  • rommelmarkttabaksteeg

'Winter'-rommelmarkt in MFC Antares

LEUSDEN Afgelopen september organiseerde een bewoner uit de Tabaksteeg voor het eerst een rommelmarkt op het Maximaplein. Na een wat druilerig begin, brak de zon door en honderden bezoekers uit Leusden en de wijde omgeving brachten volgens de organisatie een bezoekje aan een oergezellige rommelmarkt en die hele zondag bruiste het Maximaplein.

Een vervolg kon niet uitblijven en omdat het mooie weer nog even op zich laat wachten wordt op zondag 29 januari een 'wintereditie' binnen in het warme en geriefelijke MFC Antares. Er is daar plaats voor ruim vijftig plekken dus het belooft een gevarieerde en gezellige markt te worden met ongetwijfeld "voor ieder wat wils".

Ook voor de inwendige mens zijn er uiteraard aan de tijd van het jaar aangepaste consumpties voor redelijke prijzen verkrijgbaar in het naastgelegen café Antares en in de speciale kraam met warme chocomel en glühwein.

Voor meer informatie over de rommelmarkt: tabaksteegrommelmarkt@gmail.com of www.facebook.com/rommelmarkttabaksteeg.

Zondag 29 januari opent MFC Antares de deuren om 10.00 uur voor deze winterse rommelmarkt, die duurt tot 16.00 uur De entree is gratis.