• Deze wijnproeverij vindt plaats op zondag 17 juni van 15.00 uur tot 18.00 uur in Brasserie Eat & Meet, 't Erf 14 in Leusden.

    John Kern

Wijnproeven bij Eat & Meet

LEUSDEN Kiwanis Club Leusden organiseert, samen met Eat & Meet, weer een wijnproeverij. Bezoekers beleven een gezellige middag en proeven de mooiste zomerse wijnen onder genot van een hapje verzorgd door Vincent Hoogendoorn van Eat & Meet. De proeverij is onder begeleiding van wijnkenner Jaap Verschuur en bezoekers proeven verschillende wijnen en ports. Jet Sam luistert deze middag op met Franse chansons.

Kiwanis Club Leusden is een serviceclub waarvan de leden wonen en/of werken in Leusden of directe omgeving. Kiwanis Leusden is onderdeel van de wereldwijde Kiwanis-organisatie. De leden zetten zich in voor de samenleving door middel van projecten. Bij Kiwanis staat het kind centraal. Dit betekent dat de projecten gericht zijn op kinderen, zowel in Leusden als daarbuiten. Naast het initiëren en uitvoeren van projecten is het leren van elkaar en van anderen een essentieel onderdeel van de club. Gezelligheid en een goede onderlinge sfeer zijn daarin sleutelwoorden. Meer informatie over Kiwanis is te vinden op: www.kiwanis.nl/leusden en www.facebook.com/kiwanisclubleusden.

Jet Stam zorgt voor de muzikale begeleiding van deze middag. Zij begon op jonge leeftijd met zingen. Een grote liefde voor de chansons van Ramses Shaffy en de Ierse volksmuziek van Mary Black, brachten haar ertoe zich met overgave op het artiestenvak te storten.

In 2011 won ze het Ramses Shaffy – Concours in Theater De Vest, te Alkmaar. Hierna volgden vele uiteenlopende muzikale projecten in diverse stijlen, van Franse chansons, Bossa Nova tot (Gipsy)Jazz en intieme solo-optredens, zichzelf begeleidend op gitaar. Momenteel werkt ze samen met componist/chansonnier Guido van de Meent, met wie ze een CD en theatertournee voorbereidt met zelfgeschreven Nederlandse en Franse chansons. Voor meer informatie: www.facebook.com/jet.muziek.

Bij bestelling van één of meer dozen ondersteunen klanten de Kids Musical Tour. Kids Musical Tour is een initiatief van Theater De Tuin en Kiwanis Leusden, bedoeld voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar. Hella de Boer van Kidsmusical gaat in tien musicallessen samen met de kinderen een eigen musical ontwikkelen en instuderen. Zo kunnen de kinderen onder professionele begeleiding musicallessen volgen, met elkaar een musical maken en instuderen en het eindresultaat op toneel uitvoeren voor publiek in een echt theater. Het project 'Kids Musical Tour' bestaat uit tien musicallessen van een uur. De lessen worden gegeven op dinsdag van 16.00 tot 17.00 uur en starten op 16 oktober dit jaar. De einduitvoering staat gepland op 9 februari 2019 in Theater De Tuin in Leusden. Met schoolvakanties wordt in de planning van de lessen rekening gehouden. Meer informatie: www.kiwanis.nl/leusden/nieuws/kids-musical-tour.

Deze wijnproeverij vindt plaats op zondag 17 juni van 15.00 uur tot 18.00 uur in Brasserie Eat & Meet, 't Erf 14 in Leusden. De entree is gratis en de minimale leeftijd voor bezoekers is achttien jaar.