• De Vrije Kwasten

Vrije Kwasten expositie in Achterveld

ACHTERVELD In het weekend van 3 en 4 februari is de jaarlijkse expositie van de Vrije Kwasten in de Moespot in Achterveld. Er zijn ruim 50 schilderijen te bekijken van verschillende schilders met onder andere landschappen, portretten, abstract en vrije werken. Op zaterdag 3 februari wordt om 13.30 uur de officiële opening verricht door Wies van den Wildenberg.

SCHILDERSSTIJL De naam zegt het al. De leden van deze schildervereniging voelen zich vrij om een stijl te gebruiken die ze leuk vinden. Dat lijdt tot een diversiteit aan kunstwerken. Van een kleurrijk abstract werk tot gedetailleerd stilleven. Er is voor ieder wat wils. Deze jaarlijkse tentoonstelling wordt geopend door Wies van den Wildenberg. Na het overlijden van haar man Antoine, aan wie de Vrije Kwasten veel te danken heeft, heeft Wies de club niet het het oog verloren. ,,We voelen ons zeer vereerd dat zij de opening wil doe", zo staat in een persbericht.

Mensen die interessen hebben om langs te gaan kunnen op 3 en 4 februari langskomen in Cultureel centrum de Moespot aan de Jan van Arkelweg 6 in Achterveld. De expositie is zowel zaterdag als zondag vrij toegankelijk tussen 10.00 en 17.00 uur. Meer informatie staat op www.devrijekwasten.nl

De Vrije Kwasten is een club vrijetijdsschilders uit de regio Leusden, Achterveld, Barneveld en Amersfoort die regelmatig bijeen komt om met elkaar te schilderen. De werken die het afgelopen jaar gemaakt zijn worden tentoongesteld tijdens de jaarlijkse expositie.