Voorbereidingen Bouwdorp en Kindertrofee in volle gang

LEUSDEN Ook dit jaar vindt het populaire Bouwdorp weer plaats in de laatste week van de schoolvakantie, van 18 tot 22 augustus op het IJsbrekerterrein. Zo n 400 kinderen tussen de zes en twaalf jaar oud timmeren mee.

Het thema van bouwdorp is dit jaar Cowboys en Indianen dorp. Op het parkeerterrein van de IJsbreker wacht een enorme berg sloophout dinsdagochtend op de maximaal 450 kinderen. Er wordt niet alleen getimmerd en gezaagd, dagelijks is er een gevarieerd programma met spelletjes, knutselen, de bouwdorp-bioscoop, springkussens, bouwdorp got talent en een kinderdisco. Van dinsdag t/m donderdag kunnen de kinderen dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur terecht. Vrijdag is er een extra lange bouwdorpdag van 10.00 tot 19.30 uur.

Tijdens de traditionele kindermarkt op zaterdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur kan heel Leusden de hutten komen bewonderen.

Vervolgens sluiten de deelnemers het Bouwdorp feestelijk af met een leuke theatervoorstelling en de prijsuitreikingen tussen 12.00 en 13.00. Tijdens bouwdorp zal er ook de Leusder Kinder trofee uitgereikt worden.

De Leusder Kinder trofee

Heeft uw buurjongen een kat uit de boom gered? Collecteert je grote zus altijd met veel plezier voor het goede doel? Ken jij iemand in de leeftijd van 6 tot 12 jaar die belangeloos iets goeds

heeft gedaan voor iemand anders? Nomineer hem of haar! (en win zelf ook een prijs!) Nomineren kan tot donderdag 20 augustus. Prijsuitreiking zaterdag 22 augustus in de IJsbreker. Mail naar:rene.smits@ijsbrekerleusden.nl Of bel: 033-4945691.

Kaarten voor het Bouwdorp kosten €20,- euro per stuk en worden online verkocht. Ook kunt u kaarten kopen op maandag 17 augustus vanaf 10.00 uur in de IJsbreker. Per persoon worden

maximal 4 kaarten verstrekt. Voor vragen kunt u contact opnemen met de IJsbreker:033-4945691 of mailen naar:rene.smits@ijsbrekerleusden.nl

Volg ons ook via: www.facebook.com/bouwdorpleusden en op twitter @bouwdorpleusden