• Google Maps

Uitvoerder licht geplande werkzaamheden Hessenweg

ACHTERVELD De werkzaamheden voor de herinrichting van de Hessenweg binnen de bebouwde kom van Achterveld starten half april. De riolering, de rijweg en de trottoirs worden vervangen. De werkzaamheden duren tot medio 2020.

Op donderdag 4 april tussen 16.00 en 19.45 uur houdt uitvoerder Van Schoonhoven Infra een inloopmoment voor geïnteresseerden in de Sint Jozefschool aan de Walter van Amersfoortstraat 38 in Achterveld. Bezoekers kunnen binnenlopen en faseringstekeningen en de planning bekijken. Medewerkers van de gemeente en Van Schoonhoven zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie te geven.

HERINRICHTING Vanaf de Helweg tot voorbij Hessenweg 150-152 worden de riolering, de rijweg en de trottoirs vervangen. De ligging en de breedte van de Hessenweg blijven vrijwel hetzelfde. De rijweg wordt weer geasfalteerd, deels in rood asfalt en voorzien van fietsstroken. Ter hoogte van de kerk wordt bestraat met gebakken klinkers, wat de dorpse uitstraling vergroot. De herinrichting bestaat verder uit het aanplanten van bomen en heesters en de vervanging van de openbare verlichting.

De werkzaamheden zijn te volgen via de app 'Hart van Achterveld' deze app is gratis te downloaden in de app- of playstore.