• Lex van Lieshout

Sportief debatteren tijdens Leusden Vitaal debat

LEUSDEN In Leusden vindt op dinsdag 6 maart in Fort 33 het Leusden Vitaal debat plaats. Een interactieve en sportieve avond waarop inwoners van Leusden de kans krijgen hun vragen te stellen. Kandidaten van de verschillende partijen geven hun visie op hoe Leusden eruit ziet als een gezonde en vitale gemeente.

Leusden Vitaal valt midden in de LeusdenFit week en beiden hebben als doel de inwoners van Leusden gezonder en vitaler te maken. Jong en oud ontmoeten elkaar tijdens het Leusden Vitaal debat en elke doelgroep heeft haar bijdrage geleverd aan de thema's die deze avond aan bod komen. De samenwerkende ouderenorganisaties (SOL), vertegenwoordigers van Leusdense sportverenigingenenjongeren van Fort 33 bevragen de raadskandidaten op het beleid van de afgelopen jaren en delen hun wensen voor de toekomst. Het debat staat onder leiding van Daan Bleuel van de Leusder Krant.

Leusden Vitaal hoopt tijdens het debat veel sporters, ouderen en jongeren te ontmoeten. Speciaal voor de jongeren blijft de avond alcoholvrij. De zaal opent om 19.30 uur, het debat start om 20.00 uur.