• De winnende foto van de vorige editie.

    Maarten van Apeldoorn

Win een ballonvaart met de Leusder Krant Zomerfotowedstrijd

LEUSDEN Maakt u de ultieme zomerfoto? Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van de Leusder Krant. Dit jaar is er weer een ballonvaart te winnen, aangeboden door Jumbo Wahle en Jumbo Van Wincoop, in samenwerking met BDU. 

Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto’s te maken.

De ingezonden foto’s zijn te bewonderen in de fotogalerij op www.leusderkrant.nl. Een selectie krijgt tevens een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de vijf mooiste foto’s en dan is het aan de lezers om de winnaar te bepalen, die dankzij Jumbo Wahle en Jumbo Wincoop een ballonvaart mag gaan maken.

DEELNEMEN Een zomerfoto inzenden kan op deze pagina.

Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

- Foto's moeten in een hoge resolutie (JPG-bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd.
- Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien.
- Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijzen.
- Foto's moeten deze zomer zijn gemaakt.
- Inzenden is mogelijk tot woensdag 29 augustus 12.00 uur.
- De fotograaf moet zelf inzenden óf toestemming geven voor deelname.

FOTOTIPS U hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken. Soms is het een kwestie van geluk: u bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto’s met mensen erop het goed doen. En natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug. Veel succes!

SUCCES Na het succes van vorig jaar houdt de Leusder Krant weer een zomerfotowedstrijd. In 2018 werden tientallen foto's ingezonden. Van overal ter wereld, maar ook van dichtbij huis. De winnende foto van toen maakte Maarten van Apeldoorn. ,,Iedere avond maak ik een wandeling over de Liniedijk of Asschaterkeerkade. Vorige zomer kwam een ballon laag de Cohensteeg over met als richting het kanaal. Gewapend met mijn compactcamera ben ik naar de brug gesprint zodat ik de reflectie van de ballon in het water kon vangen op het moment dat de vaarder het gas opende.'' Meer van zijn foto's op Instagram.
Zie ook: www.leusderkrant.nl/zomerfoto.