• Naailes+

    Anita van der Vlist

Mod’ani start nieuwe naaicursus Naailes+ voor kinderen/jongeren met een beperking.

22-08-2019, 00:46 | Lezersnieuws | Anita

Na de zomervakantie starten alle naailes groepen weer vanaf 7 jaar. Dit najaar kunnen ook kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking een naaicursus volgen bij Mod’ani. Regelmatig kwam de vraag of er ook plaats was voor kinderen en jongeren uit het speciaal onderwijs. Iedereen is welkom, maar in de praktijk is het voor hen toch vaak wat lastiger om te starten in de bestaande groepen (7-8 jaar, 9-12 jaar en 13+).  

Met extra begeleiding en een mooi programma van 6 lessen van 1,5 uur kunnen ze in de Naailes+ rustig de verschillende vaardigheden oefenen op de naaimachine en leren werken met naald en draad. Natuurlijk maken ze ook een aantal werkstukken, waarbij ze zelf de materialen mogen kiezen. In alle lessen wordt gewerkt met de methode uit ZigZagZoom. Aan het eind van de cursus ontvangen de cursisten een certificaat. Waar mogelijk kunnen ze daarna doorstromen naar een van de andere naaigroepen of blijven ze in de vertrouwde Naailes+ groep.

Naailes+ is op 6 maandagmiddagen van 15.30 – 17.00 uur. Start is op 30 september. Er is plaats voor 4 cursisten.

Kosten: € 90,- incl. materiaal, certificaat, drinken en wat lekkers. Leeftijd is niet zo belangrijk, lekker creatief willen zijn wel!

De lessen worden gegeven in het atelier aan de Olmenlaan 8 te Leusden.

Informatie en inschrijven: Anita van der Vlist, 06-23564544, www.modani.nl.