Randy nieuwe Prins De Puupenkoppen

ACHTERVELD Tot nieuwe Prins van De Puupenkoppen is zaterdag Randy Stapelbroek gekozen. Als Prins Randy zwaait hij de scepter in Puupenkoppenland

Even na elf uur werden twee schermen en een gouden cadeau zichtbaar op het podium. Onder muziek en lichteffecten vielen de twee schermen om. Daarachter stonden twee adjudanten, te weten Adjudant Marcel en Adjudant Richard. Gezamenlijk onthulden zij het gouden cadeau: Prins Randy.

Prins Randy is in het dagelijks leven Randy Stapelbroek. Geboren in 1981 is het carnaval hem met de paplepel ingegoten; zijn vader heeft jarenlang bij de Raad van Elf gezeten en is Erelid der Puupenkoppen. Randy zit inmiddels tien jaar bij de Raad van Elf. Daarvoor heeft hij, zoals zo velen binnen de Raad, een paar jaar doorgebracht bij de Schuimzuigers.

Randy is één keer Adjudant geweest, bij zijn vader Frans. Dat was tevens zijn introductie in de Raad van Elf. Randy werkt bij Bakkerij Van de Kletersteeg in Stoutenburg.

Adjudant Marcel is Marcel Scholtus. Bouwjaar 1981 en woonachtig in Barneveld. Marcel zit sinds 2007 bij de Raad en is in die tijd één keer Prins geweest. Marcel kun je verder tegenkomen bij de Aldi in Scherpenzeel, waar hij bedrijfsleider is.

Adjudant Richard is de andere adjudant van Randy. Geboren in Amersfoort in 1969 maar al heel lang wonend in Achterveld, zit Richard al sinds 1997 in de Raad van Elf. Deze oudgediende is één keer Prins geweest en één keer Adjudant en dus een ervaren rot in het vak. Richard kun je verder tegenkomen in diverse horecagelegenheden waar hij werkt.

Op zaterdag 23 januari is het eerste Verrassingsfeest van De Puupenkoppen. Op vrijdag 5 februari vindt het Groot Carnaval plaats.

w [puupenkoppen.nl