Prijsuitreiking Kringloop Leusden

LEUSDEN Vrijdagmiddag 2 oktober vond in kringloopcentrum Leusden de feestelijke prijsuitreiking plaats van de woordzoeker die kon worden ingeleverd ter ere van het 20 jarig jubileum van Kringloop Leusden op de Ambachtsweg.

Winkelhoofd Paul de Kloe mocht vijf klanten in het zonnetje zetten: De gelukkige winnares bleek mevrouw Vogelsang. Zij ontving de hoofdprijs; een Gazelle damesfiets, beschikbaar gesteld door Bike Drive Leusden. Mevrouw Morelisse ontving als tweede prijs een dinerbon voor € 50,- bij restaurant De Buurman; de heer en mevrouw Roethof kregen een dinerbon van €40,- bij de Kooiker. De heer van Maanen mag 3 maanden gratis het AD lezen en mevrouw Verweij sloot de rij met een bowlingbon voor 6 personen bij de Korf. En natuurlijk uit handen van kringloopmedewerkers Kelly en Francis voor iedereen bloemen en voor alle aanwezigen gebak!! Het kringloopcentrum feliciteert de winnaars en bedankt alle weldoeners voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Op zaterdag 3 oktober, de Nationale Kringloopdag, sluit het kringloopcentrum Leusden haar feestweek af met de jaarlijkse antiek, design en curiosamarkt.