• PR

Leusder Krant biedt vrijkaarten aan voor 'Talk' in De Tuin

LEUSDEN De Leusder Krant biedt vrijkaarten aan voor de voorstelling 'Talk' in het Leusdense theater De Tuin. De voorstelling is te zien op zaterdag 11 januari om 20.00 uur.

Het wordt de meest onvergetelijke 'talk' ooit. Denkt hij. Helaas voor hem zijn er twee anderen die er net zo over denken. En voor ze het weten, zijn de heren verwikkeld in een woordenstrijd zonder weerga. Ze vullen en vallen elkaar aan, troeven elkaar af met 'dansende powerpoint en woordgoochelarij' (Theaterkrant) en proberen het naar adem happende publiek voor zich te winnen. 'Verbluffend en onnavolgbaar', zegt de pers. En: 'Aantrekkelijke poging om het stof van de poëzie te blazen.' Humor van de bovenste verbale plank. De leukste TED-talk-parodie ooit! Drie taaltitanen op het scherpst van de zinsnede.

Voor degenen voor wie het begrip 'TED-Talk' niet kennen: TED (Technology, Entertainment, Design) is een jaarlijkse, vierdaagse bijeenkomst die in 1984 voor het eerst gehouden werd in Californië. Sprekers worden uitgenodigd om in maximaal 18 minuten 'de presentatie van hun leven' te geven over hun gebied van expertise, over een bepaald project, of iets waarvan zij vinden dat het een idee is dat verspreid moet worden.

TALK is een cabaretvoorstelling van John Schleipen (Crème Fraîche), Jan J. Pieterse en Frank van Pamelen (onder andere Mannen van Taal). BDU Media 'claimde' de voorstelling, omdat taal natuurlijk ook ons belangrijkste communicatiemiddel is. Meer informatie op de site van De Tuin.

Belangstellenden voor vrijkaarten kunnen een mailtje sturen naar: d.bleuel@bdu.nl.