Pater Moeskroen met pubtour langs De IJsbreker

LEUSDEN De heren van Pater Moeskroen komen ook dit jaar tijdens hun pubtour langs De IJsbreker. Op vrijdag 13 november zullen zij wederom zorgen voor een ongekend feestje.

De Nederlandstalige pop-folkband Pater Moeskroen, bekend van de hits Roodkapje, Hela Hola, Laat maar Waaien en Joost, gaat dit najaar de planken op voor exclusieve pub-shows door het hele land. In krappe pubs en zalen zal de band unieke shows verzorgen die terug gaan naar de Keltische sound van de band. Pater Moeskroen's Pubtour 2015 zal bol staan van Nederlandstalige folk, bier en interactie met de aanwezige medestrijders.

In 2015 bracht Pater Moeskroen het nieuwe album Vagebond uit en bracht hen langs vele theaters en festivals. Nu zijn dan de kroegen aan de beurt voor een show waarin de theatrale kant van de band, de feest-reputatie en de interactie met het publiek in een unieke ambiance samensmelten. Oude hits, maar ook de nieuwe parels zullen ten gehore worden gebracht.

Voor meer informatie over de band, hun agenda of de pubtour kunt u terecht op www.patermoeskroen.nl of www.facebook.com/patermoeskroen.

De voorverkoop voor het optreden van Pater Moeskroen in De IJsbreker is inmiddels gestart en kaarten zijn alleen online verkrijgbaar via www.ijsbrekerleusden.nl .