• Roy Beusker

Leusdenaren jagen op miljoenen in koffertjesspel

LEUSDEN Vijftig inwoners van Leusden uit postcodegebied 3831 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners van Leusden daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 6 oktober vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6. 

De 64-jarige Bea reist met haar dochter af naar de studio en vertelt enthousiast: ,,Ik laat het allemaal over me heenkomen. Ik ga ook geen voorbereidingen treffen, maar ik trek natuurlijk wel iets leuks aan. Mocht ik nou met een mooi bedrag naar huis gaan, dan zou ik graag een gelijkvloerse woning willen kopen. Samen met mijn man heb ik al wel wat rondgekeken, maar we hebben nog geen concreet huis op het oog."

De vijftig inwoners van Leusden zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de vijfhonderd aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners van Leusden is zondag 6 oktober van 20.00 tot 21.30 uur bij SBS6 te zien.